To je to što me zanima!

Rivera: Goluža nas je iscrpio igrom s tri vanjska dešnjaka

Fizički su nas iscrpili igrom s tri dešnjaka na vanjskim pozicijama, a i imali su veliku pomoć njemačkih sudaca, rekao je iskusni izbornik Španjolske Valero Rivera
Vidi originalni članak

Izbornik španjolske rukometne reprezentacije Valero Rivera rekao je nakon utakmice da je Hrvatska slavila u Ciudad Realu iz dvaju razloga:

- Fizički su nas iscrpili stalnom igrom s trima dešnjacima na vanjskim pozicijama, a imali su i pomoć sudaca. O njemačkome sudačkom paru nema se što za reći. Teško da su mogli suditi lošije – rekao je slavni trener priznavši ipak Slavku Goluži zasluženu (26-24) pobjedu u srazu trećeg kola druge kvalifikacijske skupine za odlazak na Europsko prvenstvo u Srbiju sljedeće godine.

- Odigrali smo vrlo dobro 40 minuta. U zadnjih 20 Hrvati su nas nadigrali. Mislim da smo igrom zaslužili barem remi. Nažalost, nismo uspjeli. Bila je to vrlo teška utakmica. Željeli smo pobijediti za Rolanda Uriosa (oprostio se od reprezentacije, op. a.). Kako bilo, u dobroj smo situaciji da s drugog mjesta osiguamo EP. U Split idemo pokušati pobijediti jer je u 60 minuta sve moguće. Ipak, realnije je očekivati pobjedu Hrvata – rekao je Rivera.

Hrvatski izbornik Slavko Goluža kratko je za španjolske medije kazao:

- Odigrali smo inetilgentnu utakmicu i pobijedili. Nipošto se sada, međutim, ne smijemo odati eurforiji. Moramo se dobro pripremiti za splitsku utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Captain Obvious 11.03.2011.

    eto nisu uvijek samo nama suci krivi

  • salem 11.03.2011.

    Dečkima, čestitke na borbenosti, na žaru igre, na volji, Čupić se vratio,on je zakon, Bičanić novo lice željno dokazivanja, nema što izgubit, ovo je neka druga igra, nemojmo zaboravit ovo je bilo slomljeno na SP, to je samo jedna utakmica , vidjet ćemo šta će bit dalje, možda i tom nekome voda može doć do grla, Hrvatska reprezentacija ima igrače koji sami mogu krojiti igru , kad im je dozvoljeno da surađuju , da se poštuju i uvažavaju njihovi savjeti ,mislim da to onda izgleda ovako kako je izgledalo jučer , jer stručni stožer nam je ispod svih kriterija i ljudskih i sportskih. Samo da nam se Golužina inteligencija ne vrati već u nedjelju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare