To je to što me zanima!

Rivera prvi put dobio Hrvate: Euforija bi nas mogla koštati

Zadovoljan sam utakmicom, no euforija bi nas mogla skupo koštati. Imamo odličnu momčad, ali bit će jako napeto do kraja, rekao je španjolski izbornik Valero Rivera
Vidi originalni članak

Izbornik španjolske rukometne reprezentacije Valero Rivera nakon nedjelje je napokon mogao odahnuti. U svojoj bogatoj trenerskoj karijeri napravio je ono što mu nikad nije pošlo za rukom.

Hrvatska je ovom 59-godišnjem treneru slavne Barce i reprezentacije Španjolske bila jedina reprezentacija iz reda najboljih koju nikada u karijeri nije pobijedio. No sinoć je na EP-u u Srbiji ispunio i taj cilj. Španjolska je sada na vrhu skupine II sa pet bodova, jednim više od Hrvatske.

- Počeli smo s obranom 5-1 jer smo htjeli izmoriti njihove pucače i onda promijeniti obranu na 6-0. U tome smo i uspjeli. Zadovoljan sam utakmicom, no euforija bi nas mogla skupo koštati. Imamo odličnu momčad, no bit će jako napeto do kraja - zaključio je španjolski izbornik.

Španjolska u utorak i četvrtak igra protiv Islanda i Slovenije i za polufinale bit će im vjerojatno dovoljna još samo jedna pobjeda.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • marcelinho 23.01.2012.

    Ma kakvi francuzi,di su se oni probudili,šta zbog pobjede protiv Slovenije.Pa oni neće island pobijedit,veća konkerencija za polufinale će nam biti Mađarska,a i nemožete reći da su nam suci bili skolni,ponistili čisti gol ninčeviću,nisu dosudili jos barem 3-4 sedmerca i nekoliko isključenja.Baliću nije išlo jučer ,Vori kriminalan cijelo prvenstvo i tekma se izgubila,samo ne znam di je Lackovič nestao u drugom poluvremenu,ali Francuze sigurno dobivamo

  • ApsolutnihSto 23.01.2012.

    Vezano za tekmu - ne vidim novinare da su objavili kako je hrvatski navijač napao maskotu europskog prvenstva, a da stvar bude bolja, dečko koji nosi taj kostim ima 15 godina. Budući da im to nije dovoljno, počeli su praviti gluposti po NS-u i došlo je do manjih sukoba sa navijačima Srbije. Bilo bi fino da sve pišete kad već imate taj specijal o EP-u.

  • deyooo13 23.01.2012.

    euforija je već koštala i nas, Francuzi se taman probudili i to bi bilo to od europskog...

Komentiraj...
Vidi sve komentare