To je to što me zanima!

Rizzoli: Pogriješio sam, trebao sam suditi penal za Barcelonu

Gabijeva noga je bila izvan šesnaesterca i to me prevarilo. Pogriješio sam, ali da sam imao pomoć tehnologije, to se ne bi dogodilo, rekao je talijanski sudac Nicola Rizzoli
Vidi originalni članak

Atletico je izbacio Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka, ali talijanski sudac Nicola Rizzoli teško je oštetio Katalonce u sudačkoj nadoknadi kad je propustio suditi penal na Calderonu kojim bi Barca, da je zabila, izborila produžetke. 

Iniesta je ubacio loptu, a Gabi je igrao rukom u šesnaestercu. Rizzoli je, osim nedosuđenog penala za Barcelonu, propustio i isključiti kapetana Atletica.

- Gabijeva noga je bila izvan šesnaesterca i to me prevarilo. Pogriješio sam, ali da sam imao pomoć tehnologije, to se ne bi dogodilo. Sudio sam dobro do te 93. minute. Naše suđenje na utakmici zasjenila je pogreška u sudačkoj nadoknadi - rekao je Rizzoli za radio Anch'Io Sport.

Rizzoli je prije dvije godine u uzvratu kod Chelseaja dosudio penal koji je pogurao Atletico Madrid prema finalu, a sad je napravio veliku pogrešku i opet malo pogurnuo Atletico koji je dobio šansu izboriti finale preko Bayerna.

 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • nogofil 30.04.2016.

    Atletico zasluženo je otišao dalje. Ali drago mi je ovo priznanje da se prestane pisati o favoriziranju Barcelone, jer joj se dosuđuje rekordni broj penala. To je točno, ali velika većina tih penala uopće nisu sporni, a ja se baš niti jednog ne mogu sjetiti, koji je bio odlučujući. Siguran sam da bi Barcelona sve njih dala za ovaj nedosuđeni. Priče kako ga nebi bilo, da je Iniesta bio ranije isključen. Ali nije bio i nije prvi u povijesti, i mnogi drugi su izbjegli zaslužena isključenja, pa su poslije bili glavni i odlučujući igrači dotične utakmice. Samo o njima se nije toliko pisalo, jer nisu bili igrači Barcelone, i naravno nisu praćeni sa toliko zavisti i mržnje.

  • Simon Phoenix 28.04.2016.

    da si isključio Iniestu do ovoga ne bi ni došlo!

  • 28.04.2016.

    Daj Šnidariću kani se ćorava posla. Sto ne napises jednostavno "navijam za Barcu" jer da si iti malo objektivan onda bi prvo rekao da do tog penala nije trebalo niti doci, jer je Iniesta koji je napucao loptu trebao biti iskljucen u akciji prije. Kuka si za Barcu nakon sat nakon sto je zavrsila utakmica kad si clanak objavio da je Barca ostecena, a sad opet kukas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare