To je to što me zanima!

Robert Prosinečki na klupi Kayserispora krenuo porazom

Novi trener Kayserispora nije na željeni način krenuo u novu avanturu u turskoj prvoj ligi. U svojem debiju upisao je domaći poraz od 12-plasiranog Istanbula BB 1-0
Vidi originalni članak

Nakon dva mjeseca nogometne apstinencije i odlaska iz Crvene zvezde Robert Prosinečki vratio se trenerskom poslu. U ponedjeljak navečer debitirao je na klupi svojeg novog kluba Kayserispora.

No premijeru u turskom prvoligašu neće pamtiti po dobrome jer je njegova momčad na svojem terenu izgubila od Istanbula BB 1-0. Žutom je je poraz nanijela 12-plasirana momčad Superlige, a koja je samo tri mjesta iznad Kayserispora. Pobjednički gol zabio je Holmen u 62. minuti.

Iako je najavio borbu za vrh Prosinečkoga čeka težak posao da Kayserispor dovede na pobjedničke staze jer nakon 8 kola drži tek 15. mjesto sa samo 7 osvojenih bodova. Već u sljedećem kolu za pet dana Žutog čeka vrlo teško gostovanje kod prvoplasiranog Galatasaraya.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kozaribok 23.10.2012.

    Ibrahim pasa ce ga vrlo brzo prebaciti u Smederevo

  • gallovix 23.10.2012.

    igrati je jos i znao,ali kao trener nema pojma.

  • zvone666 23.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare