To je to što me zanima!

Robert Prosinečki: Podnio bih ostavku da nismo dobili Rad!

Ne znam što bi se dogodilo da nismo pobijedili Rad. Vjerojatno bih dao ostavku! No sada to nije bitno, osvojili smo tri boda i to je najvažnije, rekao je Robert Prosinečki
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki priznao je srbijanskim medijima da bi utakmica s Radom vjerojatno bila njegova posljednja na klupi Crvene zvezde da su crveno-bijeli izgubili od gradskog rivala. Podsjetimo, Zvezda je gubila do 60. minute 0:1, a onda su golovima Evandra u 60. i Kaluđerovića u 90. došli do tri boda i ostali sedam bodova iza vodećeg Partizana.

– Ne znam što bi se dogodilo da nismo pobijedili Rad. Vjerojatno bih dao ostavku! No sada to nije bitno, osvojili smo tri boda i to je najvažnije – rekao je Žuti kojemu u pomoć za spas Zvezde hita i klupska legenda Dragan Džajić.

To je čovjek koji je krajem 1980-ih doveo Prosinečkog u Zvezdu kao igrača, ali i čovjek koji je zbog financijskih malverzacija u tom klubu bio šest mjeseci u zatvoru.

Dodajmo da su akteri "večitog derbija" kažnjeni zbog incidenata svojih navijača – Zvezda je dobila milijun dinara kazne (9700 eura) i jednu utakmicu pred praznim tribinama, a Partizan je kažnjen sa 400.000 dinara (3800 eura).

Zvezda najgledanija u Jugoslaviji, Hajduk drugi, a N. Pazar ispred plavih!

Najgledanija je nogometna družina s prostora bivše Jugoslavije Crvena zvezda. Crveno-bijele na njihovoj Marakani u prosjeku prati 17.894 navijača, dok je drugo mjesto u poretku zauzeo splitski Hajduk sa 11.000 gledatelja po susretu u Poljudu.

Svi su ostali klubovi ispod dvoznamenkastog prosjeka pa tako treće mjesto iznenađujuće drži novopečeni srpski prvoligaš Novi Pazar sa 6250 navijača po utakmici, zatim slijede Radnički iz Kragujevca (5917), slovenska Mura (5400), beogradski Partizan (5167), te jesenski prvak prvenstva u BiH Željezničar sa 4855 navijača.

Pitate se gdje je u cijeloj priči Dinamo? Plavi su sa 2837 navijača po utakmici čak i iza Vardara (3425) te Istre 1961 (3212).

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ivan BavaracVukmirovic 07.12.2011.

    samo opusteno nizozemac jer nece robi nigdje iz zvezde.jos sada kada se dzaja vrati,pocinje novi projekat a robi je u njemu.polako ce sve zvezdine zvezde nazad u klub i bice to ono,sto svi mi prizeljkujemo.gledaj svoje dvoriste a marakanu zaobidji.i u slucaju,ali cisto sumnjam da dobije otkaz,pn uvjek ima gdje jer marakana je njegova kuca i za njega bi se uvjek nasla neka funkcija u klubu.pooozzz

  • igorskee 06.12.2011.

    ah ta Jugoslovenska Prva liga... Nedostaje mi.

  • mario91 06.12.2011.

    ne znam zasto je iznenadjujuca gledanost Novog Pazara, mozda iznenadjujuca u losem kontekstu jer oni mogu i bolje...ljudi su imali pune tribine i kad su igrali u trecoj ligi tako da to nije nista cudno...sad kad zavrse izgradnju ove nove tribine poduplat ce im se gledanost...tamo vlada nevidjeni fanatizam, nije vazan protivnik, nije vazno takmicenje, vazno je da igra Pazar i svi su na stadionu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare