To je to što me zanima!

Roberto Carlos: Nije bilo glupo dati 100 milijuna eura za Balea

Real je platio toliko za Balea jer on toliko i vrijedi. Madriđani su platiti puno i za Zidanea, Figa, Ronalda... Barcelona je isto puno platila za Neymara, kaže Carlos
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš madridskog Reala, legendarni Brazilac, Roberto Carlos, komentirao je transfer Garetha Balea u "kraljevski klub". Real je za Velšanina dao rekordnih 100 milijuna eura.

- Real je platio toliko za Balea jer on toliko vrijedi. Madriđani su platiti puno i za Zidanea, Figa, Ronalda... Barcelona je isto puno platila za Neymara. Svi oni to zaslužuju - rekao je Roberto Carlos za španjolski AS.

Nije mu dobro sjela kritika trenera Barcelone, Gerarda Martina, koji je rekao kako je transfer Balea loš u doba ekonomske situacije u svijetu.

- Ne razumijem njegovu kritiku. Pa morate platiti toliko kad se radi o tako dobrom igraču - veli Carlos koji je u Madridu proveo 11 sezona. 

Nije htio uspoređivati današnji Real s onim iz 2002. godine.

- Ne može se to uspoređivati. Ovaj Real je sjajan, ali da bi bio kao mi tih godina, mora još puno toga napraviti. U prvenstvu im ne ide baš, ali puno puta je bila takva situacija pa je na kraju Real osvojio Ligu prvaka - rekao je Carlos.

Bale: Molio sam se da dođem tu i igram s najboljim na svijetu

Idi na 24sata

Komentari 32

  • silaaa 09.10.2013.

    neznam jeli glup potez ali glup potez je bio prodavanje jednog od boljih veznih igraca na svijetu za 50milja

  • chelseaMG 09.10.2013.

    još je malo prerano pričati o tome. vidjet ćemo.

  • Jat Masin 09.10.2013.

    Ma bio je za đabe,a dresovi idu kao ludi pa ce se do Nove Godine visestruko isplatiti :))) Nije puno dati 100 000 000 evrica za igraca koji vise provodi vremena po bolnickim hodnicima nego na terenu,a za to vrijeme Neymar blista i pokazuje svu raskos svog talenta u Barceloni koja jednostavno briljira. Uostalom Neymar je Barci doneo vec i jedan trofejcic. Nije neki bitan trofej,ali je simpatican s obzirom da je osvojen protiv ekipe koja je nedavno doslovno izdominirala reala pred njegovih 80 000 simpatizerki :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare