To je to što me zanima!

Roditelji tužili klub koji šverca igrače na podatke njihovog sina

Imotski navodno nema dovoljan broj igrača u mlađim kategorijama i iz Hercegovine skupljaju djecu koja igraju pod tuđim registracijama. Sad se dogodio i uistinu raritetan slučaj
Vidi originalni članak

Mnoge stvari u hrvatskom nogometu ne štimaju, ali vjerojatno jedna stvar koju mu nitko ne može spočitati je  - manjak iznenađenja.

Nažalost, većinom je riječ o neugodnim iznenađenjima.

Ovoga puta prilično bizarna vijest stiže iz Imotskog koji se suočio s tužbom roditelja zbog korištenja podataka njihovog sina koji već godinama ne igra nogomet.

Facebook stranica koja prilično detaljno prati događanja u trećem razredu hrvatskog nogometa, 3. HNL jug je objavila odluku Nogometnog saveza županije Splitsko-dalmatinske u kojemu se traži od  Imotskog da se očituje o nastupanju igrača Ante Babića za njihovu kadetsku momčad.

Naime, Babićevi roditelji su podnijeli prijavu u kojoj su naveli kako netko koristi podatke njihovog sina za prijave u zapisnik kadetske momčadi Imotskog.

Spomenuta Facebook stranica navodi kako kolaju priče da Imotski nema dovoljan broj igrača u mlađim kategorijama i da s nekoliko strana, a prvenstveno iz Hercegovine skupljaju djecu koja igraju preko drugih registracija.

Kako je vidljivo u zapisniku, 'Ante Babić' je igrao i u posljednjoj utakmici Imotskog protiv Jadrana.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • shoogy-woogy 29.03.2018.

    To je cesta pojava u klubovima koji se bore sa nedostatkom djece/igraca u nizim ligama ! OVAJ slucaj u Imotskom je "malo" drukciji ;-) ! To traje vec drugu godinu, odkako je klub preuzo lokalni , hmm, "pomocnik sherifa" ! ;-) Pogadjate "adezajebi" ! Prvo su razjebali prvu momcad, na radost protivnika, "oprostili se" od domacih igraca, koje su protivnici objerucke prihvatili !! Onda su otpustili, tj. onda je sherif, umjesao prste u omladinski pogon !!! Na uzas djece i riditelja ! Epilog svega je osnivanje novog kluba, kojem, se stalno podmece . koci rad ! Uz pomoc ostalih klubova, ustupanjem terena za treninge i utakmice, ipak nekako funkcioniraju . A sad su im poceli igrace upisivati u svoje zapisnike utakmica !!... .. "malo" drukcija prica.....

  • Dennyy 29.03.2018.

    I ja sam jednu polusezonu igrao pod tudjom iskaznicom, ali ne zbog svercanja nego jer sam bio prelijen otici na ljecnicki pregled koji se obavljao uvijek prije pocetka sezone pa moja iskaznica nije vrijedila zbog toga.. sad vidim da sam bio glup zbog toga, ali klinac, naravno da ne razmislja o posljedicama

  • Bandira OdSvile 29.03.2018.

    jaoooo od kadaa se to radiiii....slepate jos iza drvenog ceslja

Komentiraj...
Vidi sve komentare