Obavijesti

Sport

Komentari 27

Roditelji tužili klub koji šverca igrače na podatke njihovog sina

Roditelji tužili klub koji šverca  igrače na podatke njihovog sina
1

Imotski navodno nema dovoljan broj igrača u mlađim kategorijama i iz Hercegovine skupljaju djecu koja igraju pod tuđim registracijama. Sad se dogodio i uistinu raritetan slučaj

VIDEO

Mnoge stvari u hrvatskom nogometu ne štimaju, ali vjerojatno jedna stvar koju mu nitko ne može spočitati je  - manjak iznenađenja.

Nažalost, većinom je riječ o neugodnim iznenađenjima.

Ovoga puta prilično bizarna vijest stiže iz Imotskog koji se suočio s tužbom roditelja zbog korištenja podataka njihovog sina koji već godinama ne igra nogomet.

Facebook stranica koja prilično detaljno prati događanja u trećem razredu hrvatskog nogometa, 3. HNL jug je objavila odluku Nogometnog saveza županije Splitsko-dalmatinske u kojemu se traži od  Imotskog da se očituje o nastupanju igrača Ante Babića za njihovu kadetsku momčad.

Naime, Babićevi roditelji su podnijeli prijavu u kojoj su naveli kako netko koristi podatke njihovog sina za prijave u zapisnik kadetske momčadi Imotskog.

[IMOTSKI DOTAKNUO DNO] Nogometni savez županije Splitsko-dalmatinske traži od NK Imotskog da se očituje o nastupanju...

Posted by 3. HNL jug on Wednesday, March 28, 2018

Spomenuta Facebook stranica navodi kako kolaju priče da Imotski nema dovoljan broj igrača u mlađim kategorijama i da s nekoliko strana, a prvenstveno iz Hercegovine skupljaju djecu koja igraju preko drugih registracija.

Kako je vidljivo u zapisniku, 'Ante Babić' je igrao i u posljednjoj utakmici Imotskog protiv Jadrana.

Klub ima osam dana da se očituje o navodima koji mu se stavljaju na teret.

Dodajmo i da se Imotski, koji je do prošle sezone igrao u drugoligaškom društvu, sada u 3.HNL jug nalazi na 12. mjestu s 21 bodom, samo dva više od posljednjeg GOŠK-a i jako je blizu ispadanju u Županijsku ligu. Situacija u klubu je daleko od dobre, pojedini igrači prve momčadi štrajkaju zbog neisplate plaća, a zakazuje i organizacija treninga i utakmica.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'