To je to što me zanima!

Rog: Svi u mom kraju navijaju za Dinamo, ostvario sam san...

Ne mogu opisati koliko sam sretan. Došao sam u Dinamo i ostvario san. I to nakon treće lige u nešto više od godinu dana, rekao je Marko Rog, novi napadač "modrih"
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić doveo je najskuplje pojačanje u povijesti Dinama i Hrvatske nogometne lige. Izvršni predsjednik "modrih" odjurio je s priprema u Sloveniji kako bi zaključio tri milijuna eura vrijedan transfer Marka Roga iz Splita.

Split će od budućeg transfera dobiti 30 posto, a Rog je potpisao petogodišnji ugovor s Dinamom, potvrdio je klub na službenoj stranici.

- Ne mogu opisati koliko sam sretan. Proveo sam u Splitu krasnih godinu dana i hvala svima u bivšem klubu što su mi omogućili da dođem u Dinamo i ostvarim san - rekao je 19-godišnji Rog, koji je ne tako davno igrao za juniore i seniore Varaždina i u Nedeljancu pomagao roditeljima u uzgoju varaždinskog zelja.

- Došao sam u Dinamo iz treće lige u nešto više od godinu dana. Presretan sam. Svi u mom kraju navijaju za Dinamo. Znam da je u momčadi velika konkurencija, ali ako su me doveli sigurno misle da u Maksimiru ima mjesta i za mene - dodao je Rog.

Marko će obaviti liječnički pregled u srijedu, a potom će se priključiti momčadi na pripremama u Moravskim Toplicama.

- Sretni smo što smo doveli Roga jer se radi o izuzetno talentiranom i kvalitetnom igraču. Marko je moderan tip nogometaša, brz je i ide okomito na igrača. Može igrati na više pozicija i mislim da može puno toga donijeti Dinamu - rekao je Zoran Mamić.

Rog se s transferom u Dinamo probio na prvo mjesto najskupljih nogometaša u povijesti HNL-a. Goal je napravio TOP 10 transfera.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • Ivan Lacković 01.07.2015.

    džabe dinamu dovodi prinove ili pojačanja kada je najslabiji pojedinac u dinamu trener, čovjek je prokockao već dvije lp i to proti aalborga i austrije beč, te se prošle sezone sa nikad jačim dinamom, kako je on sam rekao, obrukako u najslabijoj grupi euro lige. neka mi netko kaže koji bi trener to preživio u dinamu prije zorana? ja se iskreno nadam da to što je on ostao nakon svega u dinamu nema veze s tim što mu je brat predsjednik kluba:)

  • joe_balkan 01.07.2015.

    Zaboli me ona stvar više za dinamo i mamicev monopol,okanite se korumpiranog nogometa i raspisite se malo vise o kosarci, stvara se generacija koja bi mogla biti jaca od od one iz '92 a o deckima ni rijeci.. Hezonja dosao u Orlandu,ni slova,Zubcic mozda ide na ljetnu ligu,ni slova.. jebo vas Rog i HNL,SPOILER ALERT: dinamo ce bit prvak sljedecih 100 godina i aj bok,tome se nitko nije nadao?!?! ajmeee.. HNL je mrtav,repka blizu,navijaca nema,pa ajmo dalje ljudi!! i kolko znam ovo nije 24sata nogometa,rubrika je sport,pisite malo o drugim sportovima,malo o nasim susjedima takodjer,znam da su ove "novine" zutilo al svejedno,vec ako imate rubriku sport i pisite o sportu malo,ne o politickim malverzacijama u sportu i mamicevom pranju novca u HNL.. to sve znamo i sami..

  • nikluk20 01.07.2015.

    tko je taj lik al ozbiljno?......

Komentiraj...
Vidi sve komentare