To je to što me zanima!

Roger Federer: Bit ću spreman za Novaka, to će mi biti izazov

Đoković ima sjajnu godinu. Sjajno se kreće i metalno je jak. Ništa ti ne poklanja. Sviđa mi se taj izazov i bit ću spreman, rekao je Federer uoči finala US Opena...
Vidi originalni članak

Roger Federer nije imao problema u drugom polufinalu US Opena. Drugi tenisač svijeta je u švicarskom dvoboju svladao Stana Wawrinku sa 6:4, 6:3 i 6:1 i zakazao sastanak s Novakom Đokovićem koji je bez poteškoća izbacio Marina Čilića.

Bit će to njih 42. susret, a Federer trenutno vodi 21:20. Švicarac je naslov osvajao pet puta (od 2004. do 2008.), no posljednji put u finalu je bio 2009. godine. Ukupno ima 17 Grand Slam naslova, ali je posljednji osvojio 2012. kada je slavio u Wimbledonu. Sada će dati sve od sebe da ode do kraja i na US Openu.

- Jako naporno sam radio posljednjih šest godina i trudio se doći do finala. Nekoliko puta sam bio blizu, a sada protiv Stana sam uspio - rekao je Federer.

Zatim se osvrnuo na Đokovića.

- Ima sjajnu godinu. Sjajno se kreće i metalno je jak. Ništa ti ne poklanja. Sviđa mi se taj izazov i bit ću spreman.

Đokoviću će ovo biti šesti finale US Opena. Turnir je osvojio 2011. kada je svladao Rafaela Nadala.

- Svi znamo kako je Roger opasan u završnicama turnira. On uvijek igra na visokom nivou. Uvijek vas tjera da date sve od sebe - rekao je Đoković.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Dzeki 13.09.2015.

    Roger King Najbolji si Roger

  • mazaluna 13.09.2015.

    Opet jedan nepismeni i nesposobni novinar,pa da napiše kada igraju i u koje vrijeme,nikada ovi mladi neće ništa naučiti.

  • Rossonero7 12.09.2015.

    Sutra me zanima najvise Derbi della Madoninna a onda tek epsko finale kako se prica.!!Forza Milan

Komentiraj...
Vidi sve komentare