To je to što me zanima!

Roger Federer i Martina Hingis igraju skupa nakon 15 godina

Da, igrat ću s Martinom u mješovitim parovima. Jako sam uzbuđen oko svega toga jer zajedno nismo igrali 15 godina, rekao je švicarski tenisač i svjetski br. 3 Federer
Vidi originalni članak

Svjetski broj tri Roger Federer će na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine u parovima nastupati s Martinom Hingis, najmlađom osvajačicom nekog Grand Slama i najmlađom svjetskom broj jedan u to vrijeme.

Martina Hingis je karijeru u singlovima završila 2013. godine, a trenutno je druga na rang ljestvici parova. 

- Da, igrat ću s Martinom u mješovitim parovima. Jako sam uzbuđen oko svega toga jer zajedno nismo igrali skoro 15 godina - rekao je u razgovoru za International Premier Tennis League (IPTL) Švicarac Roger Federer i dodao:

- Ugledao sam se na nju dok sam bio mlađi i mislim da je bila najnevjerojatniji talent. Ima godina skoro kao i ja, a Grand slamove je osvajala (kao tinejdžerica op.a.) dok sam ja još igrao u Švicarskoj. Jako sam uzbuđen oko svega.

Federer (34) i Hingis (35) zadnji put su mješovite parove igrali 2001. godine na Hopmanovu kupu, kojeg su i osvojili.

- Uvijek sam govorio da su mi Olimpijske igre jako važne. Svaki OI je do sad bio odličan, odlično iskustvo, odlična motivacija i inspiracija... Tako da Rio mi je, očigledno, jako važan - zaključio je teniski virtuoz.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Axes0 12.12.2015.

    Mislim da mu je to jedini način za doći do medalje na ovim OI.

  • Mauro_Icardi17 12.12.2015.

    Zbog boljeg povezivanja mislim da bi trebali dijeliti hotelsku sobu!!!

  • svilanovac 11.12.2015.

    Sto reci o ovome,nego sjaajno,takve teniske velicine zajedno na terenu s iste strane mreze,sjaaajno,bit ce uzitak gledati ih

Komentiraj...
Vidi sve komentare