To je to što me zanima!

Roger Federer: Pistol Pete je došao pobijediti me

Roger Federer osvojio je Masters Cup. Ali nije završio sezonu. Ovog tjedna tri će puta igrati protiv najboljeg svih vremena
Vidi originalni članak

Osvojio sam Masters. Ali tu nije kraj. Ove ekshibicije neće biti lake. Gledatelji će se iznenaditi kad ga vide na djelu. Sampras me je došao pobijediti, izjavio je Roger Federer nakon dolaska u Seul.
Prije nego što je dobio vazu s cvijećem, Federer je čvrsto stisnuo ruku velikom prijatelju. Pistol Pete je spreman za tri ekshibicije ovog tjedna u Aziji.
- Nikad ovako dobro nisam udarao forhend. Možda sam izgubio na oštrini, ali neću biti neopasan - rekao je Pete Sampras, koji je sedam puta osvojio Wimbledon. Seul će danas “otvoriti vrata”. Spektakl se u četvrtak seli u Kuala Lumpur, a zadnja ekshibicija na rasporedu je u subotu u Macau.
- Kao dječak sam imitirao Samprasa. Čast mi je što igram protiv njega - rekao je Federer. Pete također nije ostao “dužan”:
- Federer će srušiti moj rekord. Osvojit će najmanje 17-18 Grand Slam turnira.
Roger i Pete samo su jedanput igrali službeni meč. I to 2001. u “Goranovu” Wimbledonu Roger je u osmini finala pobijedio u pet setova.





FEDERER
1. BROJ 1 - 199 tjedana
2. GRAND SLAM TURNIRI - 12
3. TURNIRI - 53
4. ZARADA - 38,707.078 $

SAMPRAS
1. BROJ 1 - 286 tjedana
2. GRAND SLAM TURNIRI - 14
3. TURNIRI - 64
4. ZARADA - 43,280.489 $

Idi na 24sata

Komentari 1

  • knapp 19.11.2007.

    Obojica prave legende! Bio je gust gledat Samprasa, i kad su svi pomislili da se takav vise ne radja, dosao je Federer, jos veci i bolji od Samprasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare