To je to što me zanima!

Rok Stipčević potpisat će s Cibonom na dvije godine

Sada već bivši playmaker Zadra novi je igrač Cibone. U čevrtak potpisuje ugovor (1+1) uz mogućnost odlaska iz kluba nakon prve sezone
Vidi originalni članak

Dojučerašnji igrač zadra Rok Stipčević (24) novo je pojačanje Cibone. Zadarski playmaker u četvrtak će službeno potpisati dvogodišnji ugovor (1+1) uz mogućnost odlaska nakon prve sezone. Stipčevića su traži Lietuvos Rytas, CAI Zarazoga i Oldenburg, ali je prevagnulo igranje u Euroligi.
- Uvijek sam u karijeri išao stepenicu više. Zadar ove godine igra Eurochallenge kup, a Cibona Euroligu, i to je presudilo. U odabiru kluba gledao sam i tko je trener, a ostalo je bilo manje važno - rekao je Stipčević za Jutarnji list.
Pod Toranj se skrasio Mario Delaš koji je došao iz Žalgirisa na posudbu, a ljetni transferni rok trener Zdravko Radulović zaključio je dovođenjem još jednog dalmatinca.
- U Roku dobivamo jedno od najvećih pojačanja, uz ostanak Bogdanovića i dolaske Delaša, Pašalića i Lalića. Poznajem njegove igračke, ali i ljudske kvalitete. Radi se o košarkaškom fanatiku kojega sam želio još prije četiri godine dovesti u Zagreb - izjavio je Radulović.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • BarçaCro 11.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • ringo 11.08.2010.

    a kako me samo taj igrać zivcira ali dobro sad ce zivcirat zadarska gov...

  • st1986 11.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare