To je to što me zanima!

Roka Šimića prati RB Salzburg!

Protiv Varaždina (4-0) je zabio svoje prve golove u 1. HNL, a mladi Roko Šimić (17) već je zagolicao maštu europskih klubova. Kako tvrdi austrijski mediji, otac Dario je pregovarao o Roku s RB Salzburgom
Vidi originalni članak

Jedan od najmlađih strijelaca u povijesti HNL-a i najmlađi u povijesti Lokomotive mogao bi uskoro napustiti Kajzericu ako je vjerovati Kleine ZeitunguNaime, Roko Šimić (17) na meti je RB Salzburga te su već uspostavljeni prvi kontakti između oca Daria i austrijskog kluba.

Navodno je otac mladog Roka bio gost Salzburga u pobjedi (2-1) na gostovanju kod Wolfsbergera, a tamo nije razgovarao s bilo kime, već sa sportskim direktorom RB-a Christophom Freundom. Spomenuti je klub poznat kao jako dobra razvojna sredina za mlade igrače jer je tamo stasao danas jedan od najboljih svjetskih napadača, ali još uvijek mladić - Erling Braut Haaland (20).

ROKO ŠIMIĆ ZA 24SATA 'Pokojnoj dadilji Elis posvetio sam golove protiv Varaždina'

Danas u napadu austrijskog kluba igra Patson Daka (22) koji je u klub stigao još 2018. kao anonimac, a danas prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura. Ove je sezone spomenuti napadač u 23 utakmice zabio 23 gola te se spominje kao moguće pojačanje velikih europskih klubova.

A to bi značilo da, dogodi li se transfer, mladi Roko može dobiti odličnu priliku za stasati u dobrom klubu. Ove je sezone u HNL-u zabio 2 gola u 21 utakmicu, ali tek mu je 17 godina. Još dvije godine ugovora vežu ga uz momčad s Kajzerice pa bi Lokosi trebali zaraditi na njegovom transferu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 26.04.2021.

    osobno ga znam,tata gura i mulja a mali voli barbike i tlaka mu je igrat nogomet

  • MA1007_1 26.04.2021.

    Gledao sam ga par utakmica i osim borbenosti nisam na njemu vidio niti jednu kvalitetu , mlad je još, možda se varam ali  niti jedan potez na terenu  nisam vidio da bih trenutno mislio drukčije.

  • 26.04.2021.

    Šimić sramota ovog društva općenito

Komentiraj...
Vidi sve komentare