Obavijesti

Sport

Komentari 20

Roka Šimića prati RB Salzburg!

Roka Šimića prati RB Salzburg!

Protiv Varaždina (4-0) je zabio svoje prve golove u 1. HNL, a mladi Roko Šimić (17) već je zagolicao maštu europskih klubova. Kako tvrdi austrijski mediji, otac Dario je pregovarao o Roku s RB Salzburgom

VIDEO

Jedan od najmlađih strijelaca u povijesti HNL-a i najmlađi u povijesti Lokomotive mogao bi uskoro napustiti Kajzericu ako je vjerovati Kleine ZeitunguNaime, Roko Šimić (17) na meti je RB Salzburga te su već uspostavljeni prvi kontakti između oca Daria i austrijskog kluba.

Lokomotiva i Varaždin sastali se u 30. kolu HT Prve lige

Navodno je otac mladog Roka bio gost Salzburga u pobjedi (2-1) na gostovanju kod Wolfsbergera, a tamo nije razgovarao s bilo kime, već sa sportskim direktorom RB-a Christophom Freundom. Spomenuti je klub poznat kao jako dobra razvojna sredina za mlade igrače jer je tamo stasao danas jedan od najboljih svjetskih napadača, ali još uvijek mladić - Erling Braut Haaland (20).

'Pokojnoj dadilji Elis posvetio sam golove protiv Varaždina'
'Pokojnoj dadilji Elis posvetio sam golove protiv Varaždina'

Danas u napadu austrijskog kluba igra Patson Daka (22) koji je u klub stigao još 2018. kao anonimac, a danas prema Transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura. Ove je sezone spomenuti napadač u 23 utakmice zabio 23 gola te se spominje kao moguće pojačanje velikih europskih klubova.

A to bi značilo da, dogodi li se transfer, mladi Roko može dobiti odličnu priliku za stasati u dobrom klubu. Ove je sezone u HNL-u zabio 2 gola u 21 utakmicu, ali tek mu je 17 godina. Još dvije godine ugovora vežu ga uz momčad s Kajzerice pa bi Lokosi trebali zaraditi na njegovom transferu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića