To je to što me zanima!

Roma slavila u derbiju protiv vodećeg Milana na San Siru

U derbiju 17. kola talijanskog prvenstva Roma je na San Siru prekinula Milanov niz nepobjedivosti i slavila s 1-0. "Rossonere" je njihov igrač u Romi Marco Borriello
Vidi originalni članak

Ključni se trenutak utakmice dogodio u 69. minuti. Jeremy Menez je ubacio s desne strane, a u gužvi u šesnaestercu je Ignazio Abate pokušao izbiti, ali je pogodio Borriella od kojeg se lopta odbila u mrežu. Sedmi je to prvenstveni gol 28-godišnjeg napadača ove sezone.

Milan je do kraja svim silama pokušao doći barem do boda, imao je na koncu i više udaraca prema golu i unutar samog okvira, ali sva tri boda ipak putuju u Rim. Trener Rome Claudio Ranieri je svih 90 minuta na klupi držao kapetana Francesca Tottija, ali je zato od prve minute zaigrao Brazilac Adriano koji ove sezone baš i nije dobivao puno prilika.

Romi je ovo, inače, već četvrta gostujuća pobjeda protiv Milana u pet posljednjih prvenstvenih utakmica ovih suparnika na San Siru. "Rossoneri" su, pak, bili bez poraza u zadnjih sedam ovosezonskih utakmica u Seriji A, a pritom su pobijedili čak šest puta.

U ranijoj utakmici Cesena je kod kuće pobijedila Cagliari s 1-0, a za domaće je od prve minute drugog poluvremena zaigrao i naš Igor Budan.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ecimir 19.12.2010.

    Tko je gledo tekmu zna da je Milan prodao ovu utakmicu. Milan je igro totalno bez voljno, i kad su primili gol nije se skoro ništa promjenilo u njihovoh igri. Ibrahimović je bio na boku i ladio jaja, a imam osjećaj da je namjerno fulao 100 postotnu šansu. Zadnjih 10 minuta su se više svađali sa sucima neg što su pokušavali zabiti. Berlusconi je pobro fine pare a Milan je i dalje vodeći.

  • seperate_ways 19.12.2010.

    Roma će biti novi prvak Italije!!!!FORZA LA MAGICA

  • marlboro 69 19.12.2010.

    milan ispada u slijedecoj rundi lige prvaka! staracki dom + prekaljene zvjezde + ibrahimovic ne mogu vise od ovoga! bolje bi im bilo da se "baziraju" na calcio i konacno pokusaju osvojiti naslov!

Komentiraj...
Vidi sve komentare