To je to što me zanima!

Tudor srušio Atalantu, Roma u 91. minuti do boda u Napulju

Boško Šutalo igrao je za Veronu od 31. minute, dok je Mario Pašalić ušao u igru za Atalantu tek u 86. minuti. Tudorova momčad slavila je 2-1 na teškom gostovanju
Vidi originalni članak

Nogometaši Verone, koje vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, u posljednjem su dvoboju 33. kola talijanskog prvenstva kao gosti svladali Atalantu u Bergamu 2-1 (1-0).

Svoju bolju igru u prvom poluvremenu gosti iz Verone okrunili su pogotkom Ceccherinija (45+2') u drugoj minuti nadoknade vremena, da bi početkom nastavka udvostručili prednost uz priličnu dozu sreće jer se lopta nakon obrane Mussa odbila u Koopmeinersa (55-ag), a od njega u mrežu. Do kraja susreta je Scalvini 882) svojim prvim golom u karijeri uspio tek ublažiti poraz Atalante.

Boško Šutalo igrao je za Veronu od 31. minute, dok je Mario Pašalić ušao u igru za Atalantu tek u 86. minuti.

Verona je sada deveta sa 48 bodova, tri manje od osme Atalante.

U prvoj utakmici 33. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli i Roma su odigrali su 1-1 (1-0).

Napoli je poveo rano kada je Insigne u 11. minuti iskoristio kazneni udarac kojega je skrivio Ibanez prekršajem na Lozanu, no u drugom poluvremenu domaći su se odlučili na branjenje minimalne prednosti umjesto na igru te za takav pristup bili kažnjeni u prvoj minuti sudačke nadoknade kada je El Shaarawy (90+1') preciznim udarcem s 14-15 metara okončao lijepu akciju svog sastava i atraktivno dodavanje Abrahama.

Treći Napoli sada ima 67 bodova, četiri manje od vodećeg Milana, a dva manje od drugog Intera koji je odigrao susret manje, dok je Roma peta sa 58 bodova, pet manje od četvrtog Juventusa, a dva više od šestog Lazija i sedme Fiorentine koja je odigrala susret manje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Palmanova 19.04.2022.

    dobar je ovaj iz Verone Sutalo,Dalicu sta se ceka

  • pametnijiodtebe 19.04.2022.

    Sta je sa Pasalicem?? Najbolji strijelac i asistent Atalante u Serie A, a ovaj mu daje po 3-4 minute zadnjih par utakmica. Nema nikakvog smisla.

  • Veteran❤🇭🇷💝 19.04.2022.

    Atalanta se je imala tri sjajne situacije u prvom poluvremenu nisu to iskoristili i Verona je to kaznila .

Komentiraj...
Vidi sve komentare