To je to što me zanima!

Romano objavio u zoru: Modrić potpisuje s Realom, gotovo je

Modrić je više puta naglašavao da bi htio završiti karijeru u Realu, a njegova želja će se i ostvariti. Pitanje je dana kada će hrvatski veznjak službeno produljiti ugovor s 'kraljevskim' klubom
Vidi originalni članak

Ugledni i dobro upućeni talijanski novinar Fabrizio Romano, jutros je u 4 sata objavio važnu vijest oko budućnosti hrvatskog reprezentativca Luke Modrića (36). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Pitanje je dana kada će Luka Modrić potpisati novi ugovor s Realom do lipnja 2023. Papirologija je gotova. Real s Lukom planira momčad za sezonu 2022./23.", napisao je Romano. 

Njegova objava stigla je samo mjesec i pol dana prije isteka Modrićevog jednogodišnjeg ugovora, te iako informacija još nije službena, čini se kako ćemo istu dobiti tijeko narednih dana. 

Iako je u 37. godini života, hrvatski 'maestro' i dalje pokazuje da su godine nevažne, a svojim majstorijama na terenu ne prestaje oduševljavati sve ljubitelje nogometa. 

U susretu Reala protiv Levantea, Modrić je još jednom pokazao klasu. U samo prvih pola sata utakmice, u kojoj je Real slavio 6-0, imao je hat-trick asistencija. 

HRVATSKI 'MAESTRO' Novi epiteti na Lukin račun: Dirigirao koncertom u Madridu

Najbolji hrvatski nogometaš je u dresu Reala odigrao nevjerojatne 433 utakmice čime je dostigao Paca Buya na vječnoj listi nogometaša Real Madrida. 

Luka je s Realom osigurao i finale Lige prvaka koje će igrati 28. svibnja na stadionu Stade de France protiv Liverpoola. 

Modrić će tako u 'kraljevskom' klubu igrati i 11. sezonu te oboriti još neke legendarne rekorde. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • simplicije23 14.05.2022.

    Sve na papir, čovjek zaboravlja ...

  • MHSEAD 14.05.2022.

    jos 2 mjeseca iama se sta pisati svaki dan o ugovoru, to se pise vec najmanje pola godine i nista do sada, e valjda ce sada nesto biti tko zna?

  • danko1471991 14.05.2022.

    Ja ne znam sto ce im tako star igrac, jos mu i ugovor produzuju... Trebali su naci zamjenu i nek si traži novi klub ili u penziju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare