To je to što me zanima!

Ronaldinho u baru kritizirao taktiku nakon poraza od Juvea

Između redova dalo se naslutiti da Ronaldo napada trenera Massimilijana Allegrija zbog poraza. Milan je trenutno treći s pet bodova zaostatka za Laziom
Vidi originalni članak

Brazilski nogometaš, nakon nedjeljnog poraza 2-1 od Juventusa sa suigračima je posjetio jedan bar u Milanu. Zajedno su pretresali što u igri nije valjalo, a na stolu nije bilo alkohola.

- Milan igra potpuno krivo. Kako smo igrali protiv Juventusa je zapravo primjer kako ne smijemo igrati, kazao je Ronaldinho, objasnivši na što je mislio: 

- Ibrahimović je sam u napadu. Usamljen je i s takvom igrom ne možemo stvoriti nikakav pritisak na suparnika.

Ronaldinho u derbiju nije igrao, odgledao je utakmicu s tribina. Iako je razlog izostanka s travnjaka ozljeda mišića, talijanski mediji nagađaju da je možda u pitanju verbalni sukob s trenerom Massimilianom Allgrijem.

Talijanski novinari su upitali i Roberta De Assisa, Ronaldinhova brata i agenta, ima li kakvih informacija zašto je igrač izašao u javnost s takvom 'napadačkom izjavom'.

- Nesretan je zbog poraza jer mu je teško sjeo. On pak nije mogao pomoći. Valjda želi da Milan igra što bolje i da osvoji što više bodova  - rekao je De Assis.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • koma čovo 01.11.2010.

    Upravu je,zašto nebi to rekao! milan ima najbolje igraće ove godine u Italiji. i nebi trebali gubiti od prosječnog juventusa

Komentiraj...
Vidi sve komentare