To je to što me zanima!

CR, Vlašić i Vrsaljko: 'Ako ste htjeli igrati za milijune, igrajte'

S obzirom da su grupni treninzi zatvoreni, a njegova momčad je ionako stotine kilometara udaljena, Portugalac aktivno na društvenim mrežama poručuje svojim pratiteljima kako se trebaju ponašati u ovoj situaciji
Vidi originalni članak

Zvijezda Juventusa Cristiano Ronaldo nalazi se u svojoj kući u Portugalu gdje je u karanteni zbog korona virusa.

Prije desetak dana otišao je tamo u posjet bolesnoj majci, a situacija je u međuvremenu u Italiji gdje igra za 'staru damu' u potpunosti eskalirala. 

S obzirom da su grupni treninzi zatvoreni, a njegova momčad je ionako stotine kilometara udaljena, Portugalac aktivno na društvenim mrežama poručuje svojim pratiteljima kako se trebaju ponašati u ovoj situaciji. 

S obzirom da ga prati gotovo 210 milijuna ljudi, njegova riječ itekako ima težinu, a ovog puta je poručio svojim pratiteljima da 'igraju za milijune':

- Ako ste ikad sanjali da igrate za milijune diljem svijeta, sada je vaša šansa. Igrajte se unutra, igrajte za svijet - napisao je Cristiano u opisu svoje fotografije na Instagramu. Ipak, to nije njegova ideja. Radi se o Nikeovoj kampanji u kojoj sudjeluju i brojni Hrvati, pa su tako istu stvar objavili i Šime Vrsaljko i Nikola Vlašić, kao i naša tenisačica Ana Konjuh:

U petak je Ronaldo objavio fotografiju s uputama kako se ponašati za vrijeme pandemije, a prije tjedan dana se svojim pratiteljima obratio pismom u kojem je apelirao svima da slušaju upute Svjetske zdravstvene organizacije.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 21.03.2020.

    Koliko imamo nogometaša milijunaša, koliko košarkaša, tenisača... A koliko su ti isti u ovoj situaciji kupili respiratora za Hrvatsku, koliko maski, koliko zaštitnih odjela za naše medicinske osoblje?

  • sena2 21.03.2020.

    Sta nisi ostao u Italiji pa onda pametovao svojim simpacima,nego ti je menadzer savjetovao da bjezis ja Portugal jer stize epidemija!A tu prodajes pamet ljudima o milijunima!Kenjac

  • olovkajezakon 21.03.2020.

    Joj kad mi takvi sole pamet. Neka on ostane u karanteni 30 dana, a hrane ima za 3-4 dana. Još k tome i nema prihoda jer mu je zbog cijele situacije firma zatvorena. Kada tako proba razmišljati neće biti lako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare