To je to što me zanima!

Ronaldo donio pobjedu Realu: Luka Modrić igrao 90 minuta...

S dva gola Cristiana Ronalda Real je pobijedio na gostovanju kod Celte 2-1. Za domaćine je od 56. minute igrao Pranjić, dok je Modrić igrao 90 minuta za Real
Vidi originalni članak

Luka Modrić ponovno je dobio povjerenje Josea Mourinha i započeo je utakmicu za Real na gostovanju kod Celte u Vigu u 27. kolu Primere. Hrvatski reprezentativac odigrao je solidnih 90 minuta, a 'kraljevski klub' je pobijedio 2-1.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, iako je Real imao dominaciju, međutim nisu imali ni sreće. Naime, u 41. minuti Cristiano Ronaldo je pucao glavom, ali je pogodio prečku.

Ipak, što nije uspio u 41. minuti, Portugalac je napravio u 61. minuti. Nakon kornera, Danijel Pranjić, koji je pet minuta ranije ušao u igru, je zaspao, te je Ronaldo tako izbjegao zaleđe i s četiri, pet metara pogodio za 1-0.

Celta je izjednačila samo dvije minute kasnije golom Iaga Aspasa.

Real je do pobjede došao u 72. minuti. Kaka je izborio penal, a siguran realizator bio je Cristiano Ronaldo. Bio je to 26. gol Portugalca u prvenstvu.

Do kraja utakmice moglo je biti golova i s jedne i s druge strane, ali golmani su bili prisebni te je ostalo 2-1 za Real.

Real je pobjedom skočio na drugo mjesto prvenstvene ljestvice s 58 bodova, 13 manje od Barcelone, te jednim više od gradskog rivala Atletica, koji je u Madridu izgubio od Real Sociedada 1-0. Jedini gol zabio je Prieto u 53. minuti.

Primera, 27. kolo:

  • Levante - Getafe 0-0
  • Celta - Real Madrid 1-2 (Aspas 63 / Ronaldo 61, 72 - 11m)
  • Athletic Bilbao - Valencia 1-0 (Muniain 79)
  • Atletico - Real Sociedad 0-1 (Prieto 53)
Idi na 24sata

Komentari 122

  • Kum Amte 11.03.2013.

    Sican se Hoffenheima 2009 kad je bia prvi u jesenjskom dijelu,a na kraju nije ni Europa ligu izborio.Levante bio prvi prošle sezone,Izborio E.L. To je sudbina manjih klubova,tako ce i Napoli,Atletico Madrid,WBA zavrsit.Real ce uhvatiti 2.misto sto posto

  • 11.03.2013.

    Tko će drugi zabiti nego Ronaldo!! Benzema i Higuain ako misle igrati i ostati u Realu morati će dati svoj doprinos ili se zna kako to završi...Ovakve prilike ni trećeligaški igrači ne promašuju....

  • FAQ 11.03.2013.

    Christiano zabio 2 komada, i to je postalo sasvim normalno. Nitko se ni ne uzbuđuje oko toga više. To je igrač. A mi čemo o onih 37 minuta slušati još tjednima. (da ne bude zabune, drago mi je što je Luka odigrao tako kako je odigrao, al što je previše, previše je)

Komentiraj...
Vidi sve komentare