To je to što me zanima!

Ronaldo: Ne želim biti licemjer pa ću reći da prolazimo 90 %

Portugalac Cristiano Ronaldo, najbolji igrač i strijelac Real Madrida, smatra kako ciparski APOEL ima 10 posto izgleda za prolaz u polufinale Lige prvaka protiv Reala
Vidi originalni članak

"Kraljevski klub" u prvoj je utakmici četvrtfinala Lige prvaka slavio u gostima 3-0 protiv APOEL-a. 

- Rezultat koji smo ostvarili u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv APOEL-a je vrlo bitan. Pobjeda 3-0 u gostima je perfektan rezultat. Ne želim biti licemjer, pa ću reći da imamo 90 posto izgleda za prolaz. Igramo kod kuće i moramo zgrabiti šansu za prolaz u polufinale – kurtoazno je izjavio Ronaldo.

U španjolskom prvenstvu Real Madrid ima šest bodova prednosti pred Barcelonom. Budući da je Real praktički već i u polufinalu Lige prvaka, u madridskom gigantu imaju itekako razloga za optimizam ove sezone.

- Na dobrom smo putu da ove sezone osvojimo dvostruku krunu, prvenstvo i Ligu prvaka - dodao je Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • bornnl 03.04.2012.

    O čemu vi ljudi....ovo je vama pametno. Pa šansu su im realno bile prije 1. utakmice 10 %,, a sad nakon 3-0 su im 0.01 %. Trebao je reć da je njihova prednost nenadoknadiva što je i istina. E da je kvota na prolaz Reala 1.1 odmah bi stavio cijelu kuću pod hipoteku.

  • Wilshere19 03.04.2012.

    jos jedan dokaz kako mediji iskrivljuju sliku o njemu , ovo je ja mislim tek drugi pozitivni clanak koji san procita o cristianu, majstore jedan od najvecih si samo naprid !!

  • sirovinakac 03.04.2012.

    ajd fala bogu i od tebe nesto pametno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare