To je to što me zanima!

Ronaldo Neymaru: Nemoj ići u PSG. Pričekaj ponudu Uniteda

Priča se da se njih dvojica jako poštuju unatoč velikom rivalstvu njihovih klubova, a s obzirom na to da dijele Nike kao sponzora znaju tu i tamo popričati preko WhatsAppa što su i radili u zadnjih nekoliko dana
Vidi originalni članak

Sada je već opće poznato da je PSG spreman platiti Barceloni 222 milijuna eura za Neymara što bi naravno bio najveći transfer u povijesti nogometa. No, sada se u priču neočekivano uključio i Cristiano Ronaldo koji je odlučio dati savjet Brazilcu koji očito neće još tako dugo ostati u katalonskom klubu.

Priča se da se njih dvojica jako poštuju unatoč velikom rivalstvu njihovih klubova, a s obzirom na to da dijele Nike kao sponzora znaju tu i tamo popričati preko WhatsAppa što su i radili u zadnjih nekoliko dana, piše Diario Gol, a tema je bila Neymarova budućnost. 

Portugalac nije uvjerio Brazilca da napusti Barcelonu, već mu je napomenuo kako će napraviti korak natrag u karijeri priključi li se PSG-u, vjeruju španjolski mediji. Zanimljivo je da je i Ronaldo navodno dodao Neymaru kako bi trebao pričekati još jednu ponudu, i to od Manchester Uniteda te otići na Old Trafford jer Ligue 1 nije toliko prestižna u svijetu koliko i La Liga ili Premier liga.

Jose Mourinho nikada nije rekao kako nije zainteresiran za Brazilca, ali iako je klub s Old Trafforda financijski jak, ponuda od 222 milijuna eura zvuči nevjerojatno. No, i u prošlosti su nas znali iznenaditi razni transferi tako da bi Neymar mogao i poslušati savjet Ronalda koji ipak zna o čemu priča.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Sir_Alex_Ferguson-19 24.07.2017.

    Neka hvala... ni slucajno padavicara u united

  • Zagrebacki Plavi 23.07.2017.

    A jel to vi imate uvid u PRIVATNE poruke izmedju njih dvojice

  • Matek podravec u Irskoj 23.07.2017.

    Moglinste objaviti da je i sluzbeno da NEYMAR OSTAJE u Barci.Objavio je Pique sliku sa Neymarom u opisu : Se queda ( sto znaci da ostaje)..Kao sto sam rekao svako ljeto iste price..

Komentiraj...
Vidi sve komentare