To je to što me zanima!

Ronaldo opet pozitivan i bijesan jer ne smije na Messija, psovao je testiranje pa obrisao objavu

Osjećam se dobro, zdrav sam. Ali PCR test je sranje, napisao je Ronaldo pa ubrzo izbrisao drugi dio vlastite objave. Večeras Juventus dočekuje Barcelonu i Messija, svijet se nadao novom duelu nogometnih genijalaca
Vidi originalni članak

Barcelona u Torinu, Liga prvaka, Messi u gradu, a Ronaldo i dalje pozitivan na korona virus. Pozitivan i - bijesan k'o pas. Toliko se nadao novom obračunu s argentinskim nogometnim čarobnjakom, ali dan prije utakmice PCR test je pokazao kako se virus još nije povukao i ništa o sudara svjetova 'Cristiano vs Messi'.

Pogledajte video: Cristiano Ronaldo u vlastitom muzeju na rodnoj Madeiri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Portugalski velemajstor bijes je iskalio kroz tipkovnicu:

- Osjećam se dobro, zdrav sam. Ali PCR test je sranje! - napisao je Ronaldo pa onda obrisao drugi dio svoje objave na društvenim mrežama.

I nije ga teško shvatiti. Svi smo se nadali, cijeli svijet je jedva čekao vidjeti novi duel na tragu onih epskih koje su Cristiano i Messi imali dok je CR7 nosio dres madridskog Reala.

Od 21.00 travnjakom torinskog Allianza u 'Blaugrana' dresu gazit će Messi i poljuljana Barcelona protiv ne posebno uvjerljivog Pirlovog i Tudorovog Juventusa - bez Ronalda.

Portugalac je prvi put na Covid-19 bio pozitivan 13. listopada, a nadao se kako će nakon dvotjedne izolacije dobiti zeleno svjetlo za povratak nogometu baš dan prije gostovanje Barcelone u Torinu, ali jučerašnje testiranje nije donijelo željeni ishod.

SKUPLJA MILIJUNE LAJKOVA Georgina bez gaćica pozirala za magazin, komentirao i Ronaldo

Inter je u 1. kolu na San Siru igrao bez sjajnog Marokanca Hakimija jer na Uefinom testiranju bio pozitivan. Samo koji dan kasnije ispalo je da Hakimi u sebi ipak ne nosi korona virus pa su i Nerazzurri kao Ronaldo ljuti na stroga PCR testiranja.

Kako god bilo, večeras od 21.00 uživajte u okrnjenom spektaklu na Allianzu: Juventus vs Barcelona bez Cristiana.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • GoranBobovec 28.10.2020.

    Eto propadne i još jedan idol obožavanja! Žalosno laga danas ljudi slave a vječnog a Boga punog milosti zanemaruju!

  • FRIDRICH NICE MI PRIST 28.10.2020.

    Otpala mu kosa od korone

  • 28.10.2020.

    Čovjek očito puca od zdravlja, pardon, korone, od zdravlja, korone, zdravlja, zbunj !?1'??.

Komentiraj...
Vidi sve komentare