To je to što me zanima!

Odbačena tužba bivšeg modela, Ronaldo nije kriv za silovanje!

Bio je to drugi pokušaj Kathryn Mayorge, prvu parnicu je izgubila nakon čega je pokrenula privatnu tužbu. Danas je u Nevadi stigla i druga presuda koja kaže: Cristiano Ronaldo je konačno oprao ljagu s imena
Vidi originalni članak

Tek što se utvrdilo da je uhićeni nogometaš na Ibizi suigrač našeg Borne Sose iz Stuttgarta Atakan Karazor (25), kojeg se tereti za silovanje 18-godišnje tinejdžerice, stiže vijest da je Cristiano Ronaldo oslobođen iste optužbe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok će Karazor tek morati dokazati nevinost, portugalski velikan to je činio posljednjih godina i danas je konačno pred ljudima i zakonom slobodan čovjek.

Sutkinja Jennifer Dorsey u subotu je u Nevadi odbacila optužbu koju je još 2018. godine podnijela famozna Kathryn Mayorga, bivši model i žena koja je Cristiana Ronalda optužila da ju je 2009. silovao u hotelu u Las Vegasu.

Bio je to drugi pokušaj Mayorge, prvu parnicu je izgubila nakon čega je pokrenula privatnu tužbu. Svega je tu bilo, Ronaldo je tada slavio transfer iz Manchester Uniteda u Real Madrid i Kathryn Mayorga zaista jest bila u hotelskoj sobi.

Platio joj piće te je s prijateljicama pozvao u hotelski apartman. Američka manekenka optužila ga je za silovanje, a godinu dana kasnije od Ronalda je izvansudskom nagodbom dobila 300 tisuća dolara kako te optužbe ne bi iznijela u javnost.

Pokušala je 'istjerati pravdu', inspirirana #MeToo pokretom 2018. godine, u javnosti su se pojavili i transkripti razgovora Cristiana Ronaldano sukus cijele istrage je da je sutkinja Dorsey odbacila optužbu zbog činjenice da su njezini odvjetnici, među kojima je Mark Stovall, slučaj temeljili na ukradenim dokumentima, koji su iscurili u javnost. 

- Smatram da je nabava i daljnja upotreba ovih dokumenata bila u lošoj namjeri, a jednostavna diskvalifikacija Stovalla neće izliječiti predrasude prema Ronaldu jer su nezakonito prisvojeni dokumenti i njihov povjerljivi sadržaj utkani u samu srž Mayorginih tvrdnji - rekla je sutkinja Dorsey.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • FC Sheffield Thursday 12.06.2022.

    kao Eric Nance. rodjen kao psihopat,kaze njegova sestra Belinda.ne moze postivati rijec 'ne'.ne moze prihvatiti da ga netko ispravlja.jako defenzivan.ako ne bude po njegovom odma place.tako kristijanka.udario igrac ceske bez lopte.nije dobio crveni.u bg baca kapetansku traku jer mu nije bio gol .siluje zenu koja mu ne daje Kathtyn Mayorga itd,razmazeno deriste..

  • 12.06.2022.

    On joj rekao ajde idemo malo u moju sobu da ti nešto pokažem, a ona čula idemo se igrati čovječe ne ljuti se....

  • gnojna družina 12.06.2022.

    Cek jel to ona parnica gdje je i sam ronaldo priznao da mu je govorila ne ne ne ali da je on ipak nastavio (njegova izjava na sudu) i danas je oslobođen? pravosuđe ko u nas hrvata

Komentiraj...
Vidi sve komentare