Obavijesti

Sport

Komentari 24

Odbačena tužba bivšeg modela, Ronaldo nije kriv za silovanje!

Odbačena tužba bivšeg modela, Ronaldo nije kriv za silovanje!

Bio je to drugi pokušaj Kathryn Mayorge, prvu parnicu je izgubila nakon čega je pokrenula privatnu tužbu. Danas je u Nevadi stigla i druga presuda koja kaže: Cristiano Ronaldo je konačno oprao ljagu s imena

VIDEO

Tek što se utvrdilo da je uhićeni nogometaš na Ibizi suigrač našeg Borne Sose iz Stuttgarta Atakan Karazor (25), kojeg se tereti za silovanje 18-godišnje tinejdžerice, stiže vijest da je Cristiano Ronaldo oslobođen iste optužbe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ronaldo je Georginu upoznao u dućanu i zaljubio se. Trebali su dobiti blizance. Sin nije preživio VIDEO

I dok će Karazor tek morati dokazati nevinost, portugalski velikan to je činio posljednjih godina i danas je konačno pred ljudima i zakonom slobodan čovjek.

Sutkinja Jennifer Dorsey u subotu je u Nevadi odbacila optužbu koju je još 2018. godine podnijela famozna Kathryn Mayorga, bivši model i žena koja je Cristiana Ronalda optužila da ju je 2009. silovao u hotelu u Las Vegasu.

Premier League - Manchester United v Brighton & Hove Albion

Bio je to drugi pokušaj Mayorge, prvu parnicu je izgubila nakon čega je pokrenula privatnu tužbu. Svega je tu bilo, Ronaldo je tada slavio transfer iz Manchester Uniteda u Real Madrid i Kathryn Mayorga zaista jest bila u hotelskoj sobi.

Platio joj piće te je s prijateljicama pozvao u hotelski apartman. Američka manekenka optužila ga je za silovanje, a godinu dana kasnije od Ronalda je izvansudskom nagodbom dobila 300 tisuća dolara kako te optužbe ne bi iznijela u javnost.

Pokušala je 'istjerati pravdu', inspirirana #MeToo pokretom 2018. godine, u javnosti su se pojavili i transkripti razgovora Cristiana Ronaldano sukus cijele istrage je da je sutkinja Dorsey odbacila optužbu zbog činjenice da su njezini odvjetnici, među kojima je Mark Stovall, slučaj temeljili na ukradenim dokumentima, koji su iscurili u javnost. 

- Smatram da je nabava i daljnja upotreba ovih dokumenata bila u lošoj namjeri, a jednostavna diskvalifikacija Stovalla neće izliječiti predrasude prema Ronaldu jer su nezakonito prisvojeni dokumenti i njihov povjerljivi sadržaj utkani u samu srž Mayorginih tvrdnji - rekla je sutkinja Dorsey.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige