To je to što me zanima!

Ronaldo: Podsjetio sam se zašto Old Trafford zovu Teatrom snova

Za mene je Old Trafford oduvijek bio čarobno mjesto na kojem možete postići sve što zamislite. Zajedno sa suigračima i uz nevjerojatnu podršku koju uvijek dobivamo s tribina, napisao je CR7 na Instagramu
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo vratio se u Manchester United nakon 12 godina i to u stilu, kako i dolikuje najboljem strijelcu svih vremena.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Portugalac je u povratničkoj utakmici zabio dva gola u domaćoj pobjedi 4-1 nad Newcastleom

VIDEO: POVRATAK SA STILOM Pogledajte ih: Ronaldo je zabio dva u drugom debiju za United!

Ronaldo je prvi gol zabio u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela kada je najbrže reagirao na odbijanac, dok je drugi gol zabio u 62. minuti nakon asistencije Shawa. Portugalski velemajstor je u toj situaciji pokazao koliko je još brzine ostalo u njegovim nogama, bez obzira na godine.

"Moj povratak na Old Trafford bio je samo kratki podsjetnik zašto je ovaj stadion poznat kao "Teatar snova". Za mene je to oduvijek bilo čarobno mjesto na kojem možete postići sve što zamislite. Zajedno sa suigračima i uz nevjerojatnu podršku koju uvijek dobivamo s tribina, idemo prema naprijed s povjerenjem i optimizmom koji ćemo na kraju svi zajedno slaviti. Ponosan što sam se vratio u Manchester United i što ponovno igram u Premier ligi, ali prije svega sretan što mogu pomoći momčadi", napisao je Ronaldo na Instagramu nakon drugog debija u dresu 'crvenih vragova'.

Sve su oči na Old Traffordu jučer bile uperene prema njemu, a on nije razočarao, već pokazao navijačima, suigračima i treneru da se na njega može i dalje ozbiljno računati.

OTIŠAO U UNITED Direktor Juventusa otkrio istinu o Ronaldu: Nismo to očekivali

POGLEDAJTE I MEČ VASE BAKOČEVIĆA I FRANCISCA BARRIA: 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 12.09.2021.

    Da zovu ga i teatrom propalica . Koliko taj covijek pati za slavom. Kada je ugledao na tv kako docekuju Kralja nogometa nije mogao spavati od zavisti pa je brze bolje presao u MU. Samo je jedan Kralj Lionel kralj Messi. Drugi su samo skupina

  • 12.09.2021.

    Kralj je samo jedan Lionel Kralj Messi, ostali su samo prolaznici

  • Palmanova 12.09.2021.

    igrao bi ti sine radje u najvecima:Parizu sa Messijem zajedno ,i za Manc city za Pepa,ali ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare