To je to što me zanima!

Ronaldo se povjerio suigračima gdje nastavlja: Ako me on želi...

Pitanje o nastavku karijere Cristiana Ronalda već se neko vrijeme proteže kroz britanske medije, a sad je 'iscurila' informacija da je Portugalac ipak odlučio gdje će dalje igrati. No, ne ovisi sve o njegovoj odluci
Vidi originalni članak

Nitko nije razočaraniji od njega nakon ovakve sezone. Ali, Ronaldo se povjerio suigračima i rekao da ne ide iz Manchester Uniteda ako ga Erik Ten Hag želi u klubu, tvrdi insajder engleskog The Suna o nastavku karijere slavnog Portugalca.

CR7 IGRA SAMO LP Rangnick tvrdi: 'Ronaldo ostaje' No, je li se možda rano zaletio?

Postavljala su se pitanja što će biti s Cristianom Ronaldom (37) nakon ove sezone, govorilo se da više ne može igrati među 'crvenim vragovima', ali sve je demantirao s 18 golova i asistencijom. Nije upitno da ima klasu, a više nije ni upitno koliko pridonosi Unitedu. No, spominjalo se da ga nizozemski stručnjak i 'ne šmeka'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A navodno mnogi mladi nogometaši, među kojima je i Anthony Elanga (20), žele da CR ostane u klubu jer mogu mnogo naučiti od njega, a ipak je onaj koji može ujediniti, ali i razdvojiti svlačionicu. Do kraja sezone u Premiershipu još su službeno dva kola uz zaostale utakmice, ali ne i za Manchester United.

Oni su svoje odigrali pa ih samo u posljednjem kolu čeka gostovanje kod Crystal Palacea, a onda postoji mogućnost da je Portugalac odigrao posljednje minute u dresu 'crvenih vragova'. Ali, sad je na redu Ten Hag...

POGLEDAJTE VIDEO: URSA I ŠČRBAK PODIGLI ČOVJEKA OD 170 KILA

Idi na 24sata

Komentari 28

  • FC Sheffield Thursday 09.05.2022.

    kristina svojom sebicnoscu unistava sve di dojde prvo juve,sada unajted,sledeci koji bu unistil bu neki betis.sevilja ili valensija

  • 09.05.2022.

    Da , da: Ronaldo ,Lewandovski, Modrić, Benzema i mnogi drugi da ne nabrajam , mogu jednom i jedinom kralju : Lionel Andreas Messssssiiiiiiiuuuuuuu lizati kopaćke , samo neznalice i onima koji ga ne vole mogu pisati negativne gluposti , takvog genija ,ćarobnjaka nece svijet vise imati 🏆🙌🙌🙌🏆🏆🏆🏆🏆🏆🤴🤴🤴🤴🤴🤴🤴🤴🤴🤴🤴🤴🤴🤴.

  • Palmanova 09.05.2022.

    pogledao sam na gol razliku Manu i skoro pao na dupe.57:56!!! samo +1  ..tako losu gol razliku nisu imali u povijesti kluba.neki dan je rekao komentator nakon pokera od Brighotna da u povijesti nisu zaostajali za prvoplasiranim  34 boda (City ce valjda  dobit svoje 2 zaostale)...jos idu na tesko gostovanje kod Palace.isti Palace ima gol razliku +4!!!ali Ronaldo ovo,Ronaldo ono.

Komentiraj...
Vidi sve komentare