To je to što me zanima!

Ronaldo se skinuo u gaćice pa ga zalili kantom ledene vode

Zvijezda Real Madrida priključila se prikupljanju pomoći za udrugu ALS Association koja se bavi proučavanjem i širenjem svijesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi...
Vidi originalni članak

Nakon što je zahvatio SAD, ' Ice Bucket Challenge ' proširio se putem interneta i na ostatak svijeta. Iako na prvi pogled izgleda kao još jedna u nizu blesavih zezancija na internetu, radi se zapravo o načinu prikupljanja humanitarne pomoći za udrugu ALS Association koja se bavi proučavanjem i širenjem svijesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi .

Akciji se pridružio i proslavljeni portugalski nogometaš, Cristiano Ronaldo , koji je spremno u donjem rublju prihvatio zalijevanje kantom ledene vode, te potom izazvao da isto naprave i Beyonce , Jennifer Lopez i Lil Wayne .

Idi na 24sata

Komentari 91

  • strmi007 18.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • theHerd 18.08.2014.

    Dok su ljudi u africi žedni, on proliva vodu

  • superdejan 18.08.2014.

    cak i ovaj video izgleda umjetno, totalno neprirodno i neopusteno..nebi se cudio da je i ovo isprobavao sto puta dok mu se najvise nije svidjelo kako izgleda..

Komentiraj...
Vidi sve komentare