To je to što me zanima!

Ronaldo: To što radi Messi nije uspijevalo ni meni na vrhuncu

Po mom mišljenju Messi ima daleko najbolju tehniku, kad trči s loptom imam osjećaj kao da mu je stalno uz nogu, rekao je Brazilac, koji daje prednost Messiju
Vidi originalni članak

Brazilac Ronaldo uživa u nogometnoj mirovini, a uoči Svjetskog prvenstva koje se sljedeće godine održava u njegovoj zemlji postao je poželjan sugovornik novinarima.

- Svjetsko prvenstvo u Brazilu velika je stvar za nas. Ljudi ne gledaju širu sliku pa se bune. Međutim, nakon prvenstva imati ćemo ostavštinu. Brazilu neće ostati samo stadioni već i bolja infrastruktura, bolji hoteli, aerodromi... Bit će to nevjerojatan uspjeh za našu zemlju - kaže Ronaldo.

Istaknuo je da su po njegovu mišljenju Lionel Messi i Cristiano Ronaldo dva najbolja nogometaša svijeta.

- To su dva fenomena, dvije fantastične ličnosti. Obojica su vrhunski nogometaši, svaki na svoj način. Po mom mišljenju Messi ima daleko najbolju tehniku, kad trči s loptom imam osjećaj kao da mu je stalno uz nogu. To što on radi meni nije uspjevalo ni u najboljim danima - zaključio je Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • robert borić 17.12.2013.

    to što mesoje radi meni nije uspijevalo ni u najboljim danima,što se ti stavljaš među dva aktivna nogometaša koja su najbolja na svijetu,naravno svaki na svoj način,a to ko je bolji stvarno nema nikakvog smisla

  • markoRFan 16.12.2013.

    Ovaj mlati na lea,stalno izjavljuje iste stvari iz dana u dan..mora da boli sto je drugi,pravi Ronaldi ili CR bolji!

  • MateoGonzaga 16.12.2013.

    Messi je inace bolji ali Ronaldo ove godine osvaja zlatnu loptu

Komentiraj...
Vidi sve komentare