To je to što me zanima!

'Ronaldo u Juventusu? Pa što onda, mi imamo Ivana Perišića'

Kakve veze ima što je Ronaldo došao u Juventus, pa mi imamo Ivana Perišića. Očekujem još više golova od njega jer je dokazao koliko sjajno drži lijevu stranu s koje ulazi u kazneni prostor, rekao je trener Intera
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana Cristiano Ronaldo je u senzacionalnom transferu dres Real Madrida zamijenio onim torinskog Juventusa. Odmah po službenoj potvrdi transfera u Italiji je Svjetsko prvenstvo palo u drugi plan, a Ronaldo je zauzeo sve naslovnice talijanskih medija.

Taj transfer prokomentirao je i trener Intera Luciano Spalletti koji nije baš pretjerano zabrinut zbog toga što je Portugalac pojačao redove 'stare dame'.

- Ronaldo u Juventusu? Pa što, mi imamo Perišića! Njega se može usporediti s Ronaldom kada je fizička izdržljivost u pitanju jer je snažan i brz. Očekujem još više golova od njega jer je dokazao koliko sjajno drži lijevu stranu s koje ulazi u kazneni prostor, što je najbolje činio protiv Engleske kada je zabio i asistirao - rekao je Spalletti, a onda otkrio za koga će navijati u finalu. 

AJMO, VATRENI! Nijemci: Evo zašto navijamo za Hrvatsku! Kolinda, borbenost...

- Nemam nikakvih dvojbi, u finalu ću bodriti Hrvate! Jako sam sretan zbog Perišića i Brozovića, radi se o odličnim nogometašima koji su cijelom svijetu pokazali kvalitetu u polufinalu protiv Engleske. Tada su bili na razini Modrića! Obojica su jako napredovali i odigrali strašno na ovom Svjetskom prvenstvu. Veselimo se njihovom povratku, pogotovo nakon ovakvih nastupa.

Tako je Spalletti samo još jedan u nizu koji je dao podršku Vatrenima u finalu Svjetskog prvenstva protiv Francuske. Utakmica se igra u nedjelju u 17:00 na Lužnikiju.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • optimusp300 14.07.2018.

    MA Ronaldo ko igrač je prop'o zapamtite sto sam rekao..ni jedna ekipa nije radila i neće radit za jednog igrača kao što je to za njega radio Real....što se tiče njegovih igara to će bit kolaps u juveu!

  • benitooo 14.07.2018.

    Tako je

  • Vexido 14.07.2018.

    americka liga je dobila konkurenciju, talijanska liga postala liga za igrace pred penzijom :p

Komentiraj...
Vidi sve komentare