To je to što me zanima!

Ronaldo zahvalio Liverpoolovim navijačima: Hvala, Anfield, ovo vam nikad neću zaboraviti...

Jedan svijet... Jedan sport... Jedna globalna obitelj, napisao je Ronaldo na Instagramu i zahvalio navijačima Liverpoola koji su mu pljeskom izrazili podršku u najtežim trenucima
Vidi originalni članak

Napadač Manchester Uniteda i kapetan portugalske nogometne reprezentacije Cristiano Ronaldo zahvalio je navijačima Liverpoola na iskazanoj podršci tijekom prvenstvenog dvoboja na Anfieldu, koji je Portugalac propustio zbog smrti njegovog novoređenog sina.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jedan svijet... Jedan sport... Jedna globalna obitelj... Hvala, Anfield. Ja i moja obitelj nikada nećemo zaboraviti ovaj trenutak poštovanja i suosjećanja - napisao je Ronaldo na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez u listopadu su objavili da čekaju blizance, a u ponedjeljak su šokirali svijet viješću da je muško novorođenče preminulo.

U SVOM DOMU U MANCHESTERU Cristiano i Georgina priredili zabavu za prijatelje samo dva dana prije tragičnog poroda... POGLEDAJTE VIDEO Puni Anfield ustao, zaustavio pjesmu i zapljeskao Ronaldu: I najljući rivali poslali su podršku PRVAK S 'BILIMA' 2001. Ronaldo iz Turčinovića stigao na derbi: 'Ponio sam i kopačke...'

Obje momčadi su u utorak na teren Anfielda izašle noseći crnu traku oko rukava, a Liverpoolov trener Juergen Klopp je nakon dvoboja koji je završio uvjeljivom pobjedom (4-0) njegovog sastava rekao da je iskazana podrška bila "trenutak utakmice".

Navijači obje momčadi su nakon odigranih sedam minuta ustali i počeli pljeskati, a Liverpoolovi poklonici su zapjevali neslužbenu klupsku himnu "You'll Never Walk Alone".

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dnelst 21.04.2022.

    Do odlaska iz barce mislio sam da je messi najbolji ikada,grdno sam se prevario....C Ronaldo level vise...lik da dode u dragovoljac bio bi najbolji strijelac lige...goat🐐🐐🐐

  • sanlorenzo2 21.04.2022.

    Penaldu triba trener poput Cacica da mu digne igru na level vise

  • Grgasaurus 21.04.2022.

    Karma je gadna stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare