Sport

Komentari 19

Ronaldo zahvalio Liverpoolovim navijačima: Hvala, Anfield, ovo vam nikad neću zaboraviti...

Ronaldo zahvalio Liverpoolovim navijačima: Hvala, Anfield, ovo vam nikad neću zaboraviti...

Jedan svijet... Jedan sport... Jedna globalna obitelj, napisao je Ronaldo na Instagramu i zahvalio navijačima Liverpoola koji su mu pljeskom izrazili podršku u najtežim trenucima

Napadač Manchester Uniteda i kapetan portugalske nogometne reprezentacije Cristiano Ronaldo zahvalio je navijačima Liverpoola na iskazanoj podršci tijekom prvenstvenog dvoboja na Anfieldu, koji je Portugalac propustio zbog smrti njegovog novoređenog sina.

- Jedan svijet... Jedan sport... Jedna globalna obitelj... Hvala, Anfield. Ja i moja obitelj nikada nećemo zaboraviti ovaj trenutak poštovanja i suosjećanja - napisao je Ronaldo na Instagramu.

Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez u listopadu su objavili da čekaju blizance, a u ponedjeljak su šokirali svijet viješću da je muško novorođenče preminulo.

Obje momčadi su u utorak na teren Anfielda izašle noseći crnu traku oko rukava, a Liverpoolov trener Juergen Klopp je nakon dvoboja koji je završio uvjeljivom pobjedom (4-0) njegovog sastava rekao da je iskazana podrška bila "trenutak utakmice".

Navijači obje momčadi su nakon odigranih sedam minuta ustali i počeli pljeskati, a Liverpoolovi poklonici su zapjevali neslužbenu klupsku himnu "You'll Never Walk Alone".

Najčitaniji članci