To je to što me zanima!

Ronaldo živi ispunjen obiteljski život: Očekuje malene blizance

Čak ni obitelj ne zna identitet majke, kao ni one Cristiana Ronalda Juniora. Portugalski nogometaš navodno je djevojci platio 10 milijuna eura za šutnju
Vidi originalni članak

Sretna vijest za zvijezdu Reala! Kako prenosi većina stranih medija, Cristiano Ronaldo čeka - blizance! 32-godišnjakova obitelj uskoro će se proširiti za dva člana, koje će roditi surogat majka. Radi se o dva dječaka, koji će uskoro stići na svijet, piše Daily Mail.

Vijest o rođenju blizanaca stiže nakon što se Ronaldo odlučio posvetiti obiteljskom životu. Nedavno je predstavio novu djevojku, 23-godišnju Georginu Rodriguez. Blizanci će se nakon rođenja preseliti u njegovu vilu vrijednu šest milijuna eura.

- Cristiano voli čuvati svoj privatni život pa je sretne vijesti podijelio samo s bliskim prijateljima i obitelji, koja jedva čeka upoznati mališane - otkrio je nepoznati izvor.

Čak ni obitelj ne zna identitet majke, kao ni one Cristiana Ronalda Juniora. Portugalski nogometaš navodno je djevojci platio 10 milijuna eura za šutnju, a sada se jako veseli blizancima pošto će njegov najstariji imati s kime odrastati.

Idi na 24sata

Komentari 231

  • panchorealm 13.03.2017.

    Jadan čovik.bas mi ga nekak žao.pored tih silnih novaca i slave bog ga podari dvocjevkom. Oboze kako si ponekada okrutan.a po svjetu toliko ljepih žena.a on dvocjevka.kada se ostavi nogometa završit če ko onaj Džon Majkl.mjenjat ce ih ko gaćice.

  • Zelen-oko 13.03.2017.

    Ronaldo je gay. A izaći će iz ormara kad mu završi karijera.

  • nokia010 12.03.2017.

    Nema mu je sa srecom, da su zivi i zdravi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare