To je to što me zanima!

Ronaldova sestra: Argentincima čestitke, ovo je najgori SP ikad

Niti jednu jedinu riječ nije posvetila Lionelu Messiju. Naravno, zato što je on sad osvojio ono što njezin brat nije, ono što sada razdvaja njihove karijere, ono što čini jednu većom od druge
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo odigrao je vrlo vjerojatno svoje posljednje Svjetsko prvenstvo, a nakon finalne utakmice javila se i njegova Katia Aveiro. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Najgore Svjetsko prvenstvo u povijesti... koje nam je donijelo barem odlično finale. Kakva utakmica. Čestitke Argentine - napisala je Katia na Instagram priči pa pohvalila Kyliana Mbappéa:

- Ovaj dečko je nestvaran. Pred tobom je svijetla budućnost. Nevjerojatno.

LOVRENOVSKA RAČUNICA 25 junaka. I jedna budala... NAKLONIO SE MESSIJU Pele je nahvalio Maroko, ali Hrvatske se nije sjetio: 'Diego se sada sigurno smije gore...'

Niti jednu jedinu riječ nije posvetila Lionelu Messiju. Naravno, zato što je on sad osvojio ono što njezin brat nije, ono što sada razdvaja njihove karijere, ono što čini jednu većom od druge.

Podsjetimo, Portugalci i Ronaldo imali su velika očekivanja. Ždrijeb ih je 'pomazio' i dao im Marokance u četvrtfinalu, no umjesto rutinske pobijede europske reprezentacije, afrička je ispisala povijest.

Pred portugalskom veteranskom zvijezdom sad je pronalazak kluba. Svjetski mediji već su se raspisali o njegovom potpisu za klub iz Saudijske Arabije, Al Nassr, no zasad ništa nije službeno potvrđeno. Službeno, Ronaldo je i dalje bez kluba.

POGLEDAJTE TRAILER: SPEKTAKL FNC 9 U SISKU

POGLEDAJTE VIDEO: 'JA NE PADNEM KAO PAPAK, KAO TAJ VASO, TO JE SMEĆE'

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Space Burek 20.12.2022.

    Cijela ta obitelj je pukla... brat joj u najgoroj momčadi prvenstva a ona piše gluposti. A kroz godine je napisala hrpu gluposti. Ali tako je to kada joj je zanimanje - ronaldova sestra.

  • vjetrojebać 20.12.2022.

    Zato jer je egotriper ispal od maroka a messi je uzel pehar i postal nedostižan 😂😂😂

  • Beatrixx 20.12.2022.

    Sto bi ona morala pricati o Messiju? Rekla je sto misli i to je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare