Obavijesti

Sport

Komentari 37

Pele je nahvalio Maroko, ali Hrvatske se nije sjetio: 'Diego se sada sigurno smije gore...'

Pele je nahvalio Maroko, ali Hrvatske se nije sjetio: 'Diego se sada sigurno smije gore...'

Moj dragi prijatelj Mbappé postigao je četiri gola u finalu. Kakav je dar bio gledati ovaj spektakl za budućnost našeg sporta, rekao je Pele o Mbappeu

VIDEO

Zdravstveno stanje jednog od najvećih svih vremena zakompliciralo se prije dva tjedna, ali srećom, legendarni Pele (82) sve bolje se osjeća. Štoviše, gledao je utakmice svoje reprezentacije i tješio igrače pa uživao u sjajnom finalu Svjetskog prvenstva između Argentine i Francuske.

GVARDIOLA, MILJENIKA ŽENA DOČEKALI SUSJEDI:

Čestitao je Leu Messiju što se konačno domogao 'zlatne božice', pohvalio Mbappea, naklonio se Maroku, no brončanu Hrvatsku nije niti spomenuo. Očito i njega još boli ono ispadanje u četvrtfinalu.

FIFA World Cup 2022 - Qatar - Friday December 16th

- Danas je nogomet ispričao još jednu priču, kao i uvijek, na zadivljujući način. Messi je osvojio svjetski naslov, kao što i pristaje njegovom razvoju i usponu. Čestitam, Argentina! Diego se sada zasigurno smije - napisao je Pele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

Njegov nasljednik sada ga je pretekao. Leo Messi konačno je ugrabio trofej koji mu je falio i otišao među besmrtne pa po mnogima i zasjeo na tron najvećeg nogometaša u povijesti. Argentinci su osvojili posljednji naslov 1986. godine predvođeni velikim Maradonom. Učenik je pretekao učitelja.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France

SPEKTAKULARNI DOČEK VATRENIH:

Ishvalio je Pele i Kyliana Mbappea koji je zabio hat-trick u finalu pa onda bio i precizan u raspucavanju. Zabio je čak 12 golova na dva prvenstva, čime se izjednačio s Peleom, ali i s Geoffom Hurstom koji je posljednji igrač koji je zabio tri gola u finalu (1966.).

- Moj dragi prijatelj, Mbappé, postigao je četiri gola u finalu. Kakav je dar bio gledati ovaj spektakl za budućnost našeg sporta.

FILE PHOTO: Brazilian soccer legend Pele is seen in Paris

Maroko je najveća senzacija Svjetskog prvenstva. Postali su prva afrička nacija koja se plasirala u polufinale Mundijala, no do medalje nisu uspjeli. Hrvatska ih je srušila u borbi za broncu. Pele se sjetio i njih, no sjajnog Luke Modrića i Hrvatsku koja je već drugi turnir zaredom u samom vrhu svjetskog nogometa... Njih je zaboravio.

- Ne mogu ne čestitati Maroku na iznimnom nastupu. Sjajno je vidjeti Afriku kako blista.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...