To je to što me zanima!

Rose tricom u zadnjoj sekundi donio veliku pobjedu Bullsima

Derrick Rose zabio je Cavsima 30 u trećoj utakmici polufinala Istočne konferencije, uključujući i tricu za pobjedu 99-96 koja im je donijela vodstvo u ovoj seriji 2-1
Vidi originalni članak

Fantastični Derrick Rose odveo je svoje Chicago Bullse korak bliže finalu Istočne konferencije NBA lige. Chicago je na svom parketu pobijedio Cleveland 99-96 te tako u polufinalnoj seriji poveo 99-96 , zvijezda večeri opet je bio Rose koji je zabio 30 koševa među kojima je i trica u posljednjoj sekundi za pobjedu.

- Zahvalan sam mojim suigračima što su mi dali tu posljednju loptu. Cijelo vrijeme su mi vjerovali, davali loptu i tjerali me da igram onako kako najbolje znam - rekao je skromni Rose nakon utakmice.

Navijači u United Centeru mogli su uživati u fantastičnoj završnici utakmice. Deset sekundi prije kraja J.R. Smith tricom je poravnao na 96-96, no tada na scenu stupa najbolji igrač Bullsa. Tri sekunde prije kraja utakmice Chicago je imao loptu sa strane, uzima ju Rose, koristi blok suigrača i preko ruke pogađa pobjedničku tricu za 2-1.

Roseovih 30 Butler je dodao 20, Dunleavy 16, a Mirotić 12 koševa. Kod Cavsa najbolji LeBron James s 27, a J.R. Smith zabio je 14 koševa.

U drugoj utakmici večeri Clippersi su na domaćem terenu pobijedili Rocketse 124-99 te također vode 2-1 u polufinalu Zapadne konferencije.

  • Polufinale Istoka: Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers 99-96 (2-1)
  • Polufinale Zapada: LA Clippers - Houston Rockets 124 - 99 (2-1)
Idi na 24sata

Komentari 22

  • Ivan Galic 10.05.2015.

    gledao sam. Svaka cast

  • wwww 09.05.2015.

    Ekipa Miami Heat-a s Lebronom bi pomeo ovogodišnji Cleveland,istina je da je Lebron bio prevaga u Miami-u za osvajanje prstena 2x i njegovim odlaskom se vidi koliko im je on značio ali Miami je po meni kompletnija ekipa s puno boljom igrom od ovogodišnjeg Clevelanda i opet takav Miami je izlazio jako teško s Bullsima i gledao sam utakmicu kada su ih Bullsi u United Centru spriječili da obore rekord La Lakersa u najdužem nizu bez poraza pa opet kroz "playofs" Miami bi jako teško pobijedio Bullse a njihove utakmice su većinom bile na rubu incidenta.Clevelandu jako puno nedostaje Love s tim da se još i Irving počeo žaliti na umor ja uistinu ne znam na koji način Cavsi mogu proći Bullse uz svu majstoriju LeBrona i čak u 4 utakmici očekujem incident između LeBrona i Noe a sve je sinoć počelo međusobnim tehničkim radi psovanja i ovo je Bullsima velika prilika da se LeBronu osvete radi njegovog izbacivanja njih i ne vjerujem da će sve proći bez incidenta..

  • jedi_sira_brateuu 09.05.2015.

    Nadam se finalu LA Clippersa i Chicaga, što i nije nemoguće. Volio bi vidjeti CP3 kako uzima prsten jer ga zasluzuje vise od bilo koga, najkompletniji je igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare