To je to što me zanima!

Roy Keane zarobio igrače u svlačionici na sat i pol...

Zadržavanje u svlačionici sat i pol nakon poraza neće biti jedina kazna za igrače Ipswich Towna već je najavio ludi Irac Roy Keane nakon poraza
Vidi originalni članak

Razočaran sam kao nikad. Morao sam nekako kazniti igrače zbog ovog, rekao je trener Ipswicha Roy Keane nakon poraza od Watforda 2-1 u engleskom Championshipu.
Irski je trener zaključao i zadržao igrače u svlačionici 90 minuta nakon utakmice.
- Nismo mogli igrati lošije u drugom poluvremenu. Uveo sam dva nova igrača, ali oni su igrali još lošije od onih koje su zamijenili - grmio je Keane.
Zadržavanje u svlačionici sat i pol nakon poraza neće biti jedina kazna za igrače Ipswich Towna.
- Danima će samo trenirati slobodne udarce i trčati okolo. Ne mogu vjerovati da smo toliko loši i zato sam odlučio da će vježbati slobodnjake sve dok ih ne budu savršeno izvodili - kaže Irac.
Ipswich se nakon poraza od Watforda nalazi na 17. mjestu u drugoj engleskoj ligi i borit će se za ostanak. Prije početka sezone klub je najavio borbu za mjesta koja vode u Premiership.
- Od ove momčadi izvukao sam maksimum. Ne znam kako dalje. Ako bude potrebno, možda ću nastaviti kažnjavati igrače - izjavio je 38-godišnji Keane.
Ipswich Town je drugi klub koji u trenerskoj karijeri vodi bivši veznjak Manchester Uniteda. Od 2006. do 2008. godine vodio je momčad Sunderlanda u Championshipu i u Premiershipu.

KAZNILI GA SA 150.000 EURA
U derbiju  Man. United - Man. City 2001. Keane je brutalno startao na Norvežanina Haalanda i slomio mu nogu. Priznao je da je to učinio namjerno. Kaznili su ga sa 150.000 eura.

OTJERALI GA IZ REPKE 2002.
Na Svjetskom prvenstvu u 2002. Keane se žestoko posvađao s izbornikom Mickom Mccarthyjem. izbacili su ga iz reprezentacije i nije igrao na Sp-u. Vratio ga je 2004. godine Brian Kerr.

ZAMJERIO SE NAVIJAČIMA
Navijači Manchester Uniteda dobri su na gostovanjima, ali ne i na Old Traffordu. Samo jedu sendviče i piju sok, rekao je Keane nakon utakmice u ligi prvaka. navijači mu to nisu oprostili.

MEDIJI ŽELE DA NASLIJEDI SIR ALEXA
Nakon što je 2007. godine uveo Sunderland iz Championshipa u Premiership, Roy Keane postao je omiljen trener u Engleskoj. Mediji ga nakon toga često spominju kao nasljednika Alexa Fergusona na klupi Manchester Uniteda. Keane je priznao da jednog dana želi trenirati klub u kojem je igrao 12 godina, od 1993. do 2005. godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_20742 17.03.2010.

    taj nema veze sa sportom i sa nogometom... mesar obicni

  • nogometas05 17.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • mrki100 17.03.2010.

    hehehe šta bi tek napravio nekom našem klubu kojeg bi vodio npr.Dinamu ili Hjaduku Ili Rijeci.....hahahhahhaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare