To je to što me zanima!

Rrahmani: Hrvatska je sigurno najbolja momčad u grupi, ali...

Kosovo je prvi put zaigralo u nekom kvalifikacijskom dvoboju, dali smo baš sve od sebe. Svima nam je velika čast, ali i još veća obveza igrati za reprezentaciju Kosova, rekao je u razgovoru za Goal Rrahmani
Vidi originalni članak

Nogometaši Kosova u Finskoj su odigrali prvu kvalifikacijsku utakmicu u svojoj povijesti. Bio je to vrlo emotivan dan za njihove nogometaše, među ostalima i Amira Rrahmanija. Zahvalnog braniča i dosadašnjeg kapetana RNK Splita koji je ovoga ljeta potpisao za Dinamo. I odmah se preselio na posudbu u Lokomotivu.

- Evo, tek sam došao u Zagreb, no još sam pod dojmovima jučerašnje utakmice. To je za nas Kosovare bio povijesni trenutak, bilo je tu i jako puno emocija. Kosovo je prvi put zaigralo u nekom kvalifikacijskom dvoboju, dali smo baš sve od sebe. Svima nam je velika čast, ali i još veća obveza igrati za reprezentaciju Kosova - rekao je u razgovoru za Goal Amir Rrahmani koji je protiv Finske odradio svih 90 minuta.

Pričajte nam malo o toj pripremi za dvoboj protiv Finaca. Kada ste uopće saznali na koga vaš izbornik može sve računati?

- Bio je to prilično čudan dan, cijelo smo vrijeme očekivali i razmišljali o toj dozvoli Fife. I nismo imali nikakvih naznaka što će se dogoditi. Tek oko 15 sati stigla je potvrda, dopuštenje iz Fife da naših šest igrača imaju pravo nastupa. A trojica su bila i u početnoj postavi. Nije nam se bilo lako pripremiti, svašta se nam se taj dan vrtjelo kroz glavu. Ali, na kraju je sve ispalo dobro, bili smo pravi kada je trebalo - rekao je branič.

Što kaže o podršci navijača u Finskoj, njihovom idućem protivniku u kvalifikacijama Hrvatskoj te postoji li mogućnost da se Kosovo 'pojača' još nekim igračima, pročitajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • justEd 08.09.2016.

    dobro jutro

  • silaaaa 06.09.2016.

    Hrvatska takodjer ima najlosijeg trenera u grupi

  • gladijator 06.09.2016.

    On je bio krivac za gol, ali nema veze, sve je to igra.Oni su mladi, neuigrani, ali sa velikim srcem. Svaka vam čast, puno sreće u daljnjim utakmicama! " Nije najbitnije pobjediti, važno je sudjelovati!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare