To je to što me zanima!

Ručak šampiona: Sinkovići se na Igrama druže s Đokovićem

Naši sportaši često se duže i sa srpskom delegacijom. Puno pozornosti privlači najbolji tenisač svijeta Novak Đoković. Fotografirao se s Jelić, a s njim su stigli ručati i naši veslači Sinkovići, Martin i Valent
Vidi originalni članak

U olimpijskom selu sportaši možda nisu veseli i slobodni kao prethodnih godina, jasno, zbog korone, ali natjecatelji i dalje pronalaze načine za druženje. Japanci su uveli stroga pravila oko napuštanja sela. Sportaši idu samo na natjecanja, dok novinari mogu prošetati na 10-15 minuta do dućana po potrepštine i nazad.

POGLEDAJTE VIDEO: Jelić osvojila zlato

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U hrvatskom taboru, unatoč svemu, vlada fantastična atmosfera. Naši vaterpolisti kupili su TV, jer ih, zamislite, u sobama u olimpijskom selu nije bilo. Pred televizorima se sad okupljaju i drugi naši sportaši daju bezrezervnu podršku kolegama. U ponedjeljak su svi grizli nokte i gledali Tonija Kanaeta i Mateu Jelić...

Naši sportaši često se duže i sa srpskom delegacijom. Puno pozornosti privlači najbolji tenisač svijeta Novak Đoković (34), koji je možda i najveća zvijezda olimpijskog sela. Fotografirao se sa spomenutom Jelić, a s njim su stigli ručati i naši veslači Sinkovići, Martin i Valent.

Pravi ručak šampiona, reklo bi se. Nadamo se da će naša fenomenalna braća u srijedu od 5.10 prohujati polufinalom dvojca i plasirati se dalje.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • falk45 29.07.2021.

    Bravo dečki.

  • bubamar 27.07.2021.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp  

  • verjandir 27.07.2021.

    Bravo dečki

Komentiraj...
Vidi sve komentare