To je to što me zanima!

Rudeš i Slaven Belupo gledalo najmanje navijača ove sezone

Rudeš je ovom utakmicom oborio vlastiti rekord kada je u pitanju posjeta na utakmica. Utakmicu Rudeša i Gorice početkom rujna gledalo je 387 ljudi
Vidi originalni članak

Rudeš je protiv Slaven Belupa došao do svog drugog boda ove sezone. U 12. kolu HNL-a uspijeli su zadržati 0-0 protiv Slaven Belupa. Iako je Belupo imao odlične prilike,  domaći vratar Matej Marković odradio je najbolju utakmicu sezoe i doveo momčad do novog boda. Osim drugog boda Rudeša ove sezone, ova utakmica će se pamititi po još jednom segmentu.

RUDEŠ - SLAVEN 0-0 Rudeš slavi drugi bod u sezoni! 'Farmaceuti' se ispromašivali...

Naime, ova utakmica privukla je najmanje gledatelja na jednu utakmicu HNL-a ove sezone. S tribina Kranjčevićeve ovu utakmicu gledalo je tek 154 ljudi. Rudeš je tako oborio vlastiti rekord kada je u pitanju posjeta na utakmica. Utakmicu Rudeša i Gorice početkom rujna gledalo je 387 ljudi.

SAŽETAK RUDEŠ - SLAVEN BELUPO VIDEO Pogledajte veličanstvene obrane golmana Rudeša koje su prekinule Slavenov niz pobjeda

Slaven Belupo je ovim bodom došao do 13. boda i nalazi se na osmom mjestu s jednakim brojem bodova kao i sedma Lokomotiva. Rudeš je uvjerljivo posljednji. U 12 utakmica skupili su samo dva boda.

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Lola Slavonska 21.10.2023.

    Koga zanima Hnl 29 liga u Europi jedino svjetla točka je Dinamo i ponekad Rijeka sve drugo je 0 bodova

  • dite-s-mora2 21.10.2023.

    da nema dinamovih navijaca, liga bi nam bila jos gora

  • 21.10.2023.

    Kakva je bila tekma to je i previše. Bolje da su svi doma ostali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare