Obavijesti

Sport

Komentari 1

VIDEO Pogledajte veličanstvene obrane golmana Rudeša koje su prekinule Slavenov niz pobjeda

VIDEO Pogledajte veličanstvene obrane golmana Rudeša koje su prekinule  Slavenov niz pobjeda
1

Toni Golem može zahvaliti golmanu Markoviću koji je s nekoliko sjajnih obrana sačuvao pražnu mrežu Rudeša i time zagrebačkom klubu donio tek drugi bod u HNL-u ove sezone, a i prekinuo Slavenov pobjednički niz

VIDEO

Rudeš i Slaven Belupo na stadionu u Kranjčevićevoj otvorili su 12. kolo HNL-a, a zagrebačka momčad osvojila je drugi bod u sezoni nakon što je utakmica završila bez golova.

POGLEDAJTE VIDEO: RUDEŠ - SLAVEN BELUPO 0-0

Pokretanje videa...

Sažetak utakmice 12. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Rudeša i Slaven Belupa (0:0) 01:10

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Slaven je nametnuo svoju igru na samom početku utakmice. Rudeš nije imao udarac prema golu u prvih 20 minuta utakmice, dok je Slaven imao čak četiri. Najveću šansu imao u 21. minuti, kada je Benedikt Mioč ostao sam pred Markovićem. 

Golmanica Splita koja zabija u HNL-u: Žonglirala sam za 500 dolara, imam dvije Zlatne lopte
Golmanica Splita koja zabija u HNL-u: Žonglirala sam za 500 dolara, imam dvije Zlatne lopte

Veznjak Slavena mogao je birati gdje će zatresti mrežu, ali pogodio je domaćeg golmana. Novu veliku priliku Slaven je imao i u 28. minuti. Hoxha je dobio fantastičnu loptu i završio je u situaciji jedan na jedan s Markovićem, ali nije uspio dovesti 'farmaceute' u mreži.

Statistika Rudeš - Slaven Belupo

Marković je briljirao i u ostatku susreta. Završio je utakmicu s pet obrana, a u nekoliko je navrata branio velike prilike gostiju. Sjajnim intervencijama donio je tek drugi bod Rudešu ove sezone.

Trener Gorice prije Dinama: Ove su utakmice najlakše, a Mišić je jedan od najboljih igrača HNL-a
Trener Gorice prije Dinama: Ove  su utakmice najlakše, a Mišić je jedan od najboljih igrača HNL-a

- Teška utakmica od početka. Ušli smo s imperativom da uzmemo tri boda, ali na kraju nismo uspjeli. Ipak, mislim da možemo biti zadovoljni s bodom - rekao je heroj Rudeša za Maxsport nakon utakmice.

Statistika Mateja Markovića protiv Rudeša

Strateg Rudeša Toni Golem može biti zadovoljan prvim bodom u Rudešu, iako smatra kako njegova momčad ima puno mjesta za napredak u napadu.

Zabijao je za Hajduk u Europi, a nije prošao probu u Vijetnamu
Zabijao je za Hajduk u Europi, a nije prošao probu u Vijetnamu

- Prvi bod za mene u Rudešu. Moram priznati kako nas je golman održao na životu s tri velike obrane u prvom poluvremenu. Slaven nas nije iznenadio, igrali su kako smo očekivali. U situaciji smo gdje nam je svaki bod dobar, danas smo htjeli osvojiti sva tri. Bili smo dosta sramežljivi u situacijama pred golom. Imali smo dosta situacija kada smo mogli biti puno konkretniji. Odgađamo ubačaje i ne pucamo dovoljno prema golu.

Zagreb: Rudeš i Slaven Belupo igraju 12. kolo prve HNL

Roy Ferenčina žali što 'farmaceuti' nisu došli do treće uzastopne pobjede.

- Teško je nešto reći nakon ovakve utakmice. Imali smo četiri sto postotne šanse, ali nismo ih realizirali. Zaslužili smo tri boda po šansama. Očekivao sam veći pritisak na kraju utakmice kroz zamjene i na kraju je utakmica završila neriješeno.

Slaven se pobjedom mogao izjednačiti s Osijekom na petom mjestu HNL-a s 15 bodova, ali ostaje osmi. Rudeš je posljednji s dva boda u 12 utakmica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

As: Luka Modrić je donio odluku
GDJE ĆE 'VATRENI'?

As: Luka Modrić je donio odluku

Luka Modrić proveo je 12 godina u Real Madridu, a nije skrivao kako bi htio nastaviti igrati za Real dok je to moguće. Španjolske novine As pišu kako je hrvatski reprezentativac donio odluku o budućnosti

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se
OTKAZAN SKIJAŠKI SPEKTAKL

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se

Plus+ Snježna kraljica trebala je biti prebačena na početak veljače umjesto tradicionalnog termina početkom siječnja. To se, ipak, neće dogoditi, zato što na Sljemenu ne postoje uvjeti za utrku. A ne mislimo na loše vrijeme...
Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...