To je to što me zanima!

Rudeš priželjkuje prvu pobjedu na svojem stadionu u HNL-u: 'Ova stvar je naš problem'

Svi su protivnici neugodni, svi imaju svoje kvalitete. Istina je da je Belupo u određenom padu forme, u nizu nešto lošijih rezultata. Tako da se ja nadam da ćemo to iskoristiti, najavio je trener Rudeša
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici 30. kola HNL-a Rudeš će ugostiti Slaven Belupo u okršaju trenutačno zadnjeplasiranih klubova u prvenstvu. Podsjetimo, Rudešani su protiv Osijeka odigrali svoju prvu utakmicu na stadionu SC Rudeš nakon što je nedavno podnio zahtjev da domaće utakmice do kraja sezone igra tamo, umjesto u Kranjčevićevoj.

HNS je prihvatio taj zahtjev uz uvjet da Rudeš svaku utakmicu dobije i pristanak gostujuće momčadi. 'Farmaceuti' su prihvatili taj prijedlog, a utakmicu je najavio trener Rudeša Davor Mladina.

24SATA BIRAJU Momčad kola HNL-a: Dvojac iz Rudeša zaslužuje ostati u prvoj ligi, Marco Pašalić fantastičan...

- Dobro poznamo protivnika. Igrali smo dosta utakmica protiv Slaven Belupa. Zadnji put nismo dobro prošli protiv njih, iako se ne mogu oteti dojmu da smo gotovo 45 minuta bili bolja momčad na terenu u Koprivnici, ali kasnije nismo bili na nivou, što je naš problem koji nam se inače dešava u prvenstvu. Ne držimo fokus svih 90 minuta i ja se nadam da će moji igrači na svome terenu biti malo ipak goropadniji, da ćemo i zabijati, kao što smo protiv Osijeka i na kraju krajeva se nadati našoj prvoj pobjedi na našem stadionu - najavio je Mladina.

Rudeš je protiv Osijeka 'pokazao zube' i igrao dobar nogomet. Drugoj pobjedi u sezoni nada se protiv devetoplasiranog Slavena, koji ovog tjedna smijenio Roya Ferenčinu. Bivši igrač Hajduka Ivan Radeljić vodit će Slaven do kraja sezone.

- Svi su protivnici neugodni, svi imaju svoje kvalitete. Istina je da je Belupo u određenom padu forme, u nizu nešto lošijih rezultata. Tako da se ja nadam da ćemo to iskoristiti i da će moji momci odigrati maksimalno agresivno i kvalitetno. Naravno težit ćemo pobjedi, a ja se nadam da ćemo ju i ostvariti.

Slaven Belupo je već gostovao na ovom stadionu u osmini finala Kupa, kada je slavio Rudeš 3-1.

DEBAKL Rezultatski krah Hajduka: 'Bili' su u 2024. godini na ljestvici bliže Rudešu nego prvoj Rijeci

- Gledao sam tu utakmicu. Bilo je to puno prije dosta rotacija, igračkih i trenerskih, tako da se ne može stavljati u kontekst istog susreta. Ali ja se nadam da ćemo mi uspjeti, unatoč određenim kadrovskim problemima, odnosno ozljedi Tomislava Srbljinovića i odrađivanju suspenzije radi skupljenih žutih kartona Vanje Vukmanovića. Tako da ćemo vidjeti kakvo će biti stanje igrača koji će dobiti šansu, a ja se iskreno nadam da će je iskoristiti - zaključio je Mladina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • __Che__ 11.04.2024.

    ovaj izgleda ko da su ga 20 min prije tekme pokupili u birtiji i postavili za trenera

Komentiraj...
Vidi sve komentare