To je to što me zanima!

Torcida na grafit djece s Down sindromom na Rujevici lijepila naljepnice "Neprijatelj broj 1"

Hajduk je zasluženo obranio kup, ali na istočnoj tribini i na travnjaku ostala je šteta i sramotne posljednice onog što su napravili divljaci među navijačima. Stradalo je čak 1000 sjedalica!?
Vidi originalni članak

Četrdesetak baklji, šest dimnih kutija, četiri topovska udara, jedna raketa. Na tribinama požar koji gase vatrogasci. Prema procjeni Rijeke, oko 1000 uništenih sjedalica, na nedavno postavljenom posve novom i najboljem travnjaku u Hrvatskoj - rupa od topovskog udara.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To je, barem do četvrtka ujutro, bio suma sumarum onoga što se događalo na istoku Rujevice s kojeg je 2470 navijača Hajduka pratilo kako njihovi ljubimci s 2-0 protiv Šibenika brane osvojeni Kup.

Skandiranjem Marka Livaje bavi se HNS koji je protiv njega 'pokrenuo disciplinski postupak zbog pjevanja pjesme neprimjerenog sadržaja', a dan nakon finala Kupa ispod istočne tribine riječkog stadiona ostalo je još jedno sramotno svjedočanstvo onoga što su napravili divljaci među navijačima splitskog kluba.

Baš ispod tribine na kojoj je bila Torcida već duže vrijeme stoji mural kao uspomena na posjetu djece s Downovim sindrom voljenom klubu. Tom su prigodom snimljene brojne fotografije, a jedna je ovjekovječena i kao mural na zidu tribine riječkog stadiona.

STIGLO PRIOPĆENJE HNS pokrenuo postupak protiv Livaje! Evo za što ga terete...

I baš su preko lica te djece neki idioti odlučili lijepiti naljepnice Torcide i one s natpisom - 'neprijatelj broj 1'?!

Iskreno se nadamo kako se te "navijače" moći identificirati i sankcionirati. Svaki komentar zapravo je suvišan. Sve govore fotografije onoga što je Torcida ostavila na Rujevici.

Kako doznajemo, cijena jedne sjedalice s montažom je 40 eura. U klubu kažu da je HNS organizator utakmice i da će eventualni upit za nadoknadu štete ići preko saveza.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Deva 33 27.05.2023.

    Kako ih se tretira malo je štete učinjeno

  • Meryann 27.05.2023.

    Što su im djeca na slici i stolice skrivile??

  • ha1911st 26.05.2023.

    Nije lipo , al ni oni se nisu lipše ponašali na Poljudu i palili i gadjali bakljama tako da ne serite više , a ovi se busom voze po stazi i normalno Hajduk kao pravi klub ne radi dramu ljudi su bolji i zasluženo slave , a da je bilo obrnuto da smo mi to u Zagrebu napravili , ajme bi bilo cili bi bus zatvorilo.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare