To je to što me zanima!

Rukometaši uoči Austrije otišli po blagoslov. Nazočili su svetoj misi s Hrvatima u Mannheimu

Misno slavlje održalo se u crkvi Hl. Geist, a hrvatski rukometaši su se na kraju svete mise fotografirali s ministrantima i ostalim hrvatskim vjernicima
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija u nedjelju od 20:30 sati igra drugu utakmicu Europskog prvenstva u Njemačkoj, a protivnik je reprezentacija Austrije.

Prije same utakmice, rukometaši su otišli po blagoslov na svetu misu s ostalim Hrvatima koji žive u Mannheimu. Rukometaši su nazočili misnom slavlju u crkvi Hl. Geist te se na kraju mise fotografirali s ministrantima i ostalim hrvatskim vjernicima.

- Vjera, ljubav i Domovina. Hrvatski rukometaši danas su prisustvovali nedjeljnoj misi u Mannheimu pred večerašnju utakmicu protiv Austrije - stoji u opisu fotografije koju su na Instagramu objavili Volim Hrvatska i Hrvatski rukometni savez.

Nakon fantastične pobjede protiv Španjolske (39-29), u kojoj su naši rukometaši prezentirali zavidan nivo igre, susret s Austrijom trebao bi biti nešto lakšeg karaktera.

Ne treba se zaletavati i treba ići korak po korak. Povijest nam govori da su nas reprezentacije snage kao što je Austrija znale mučiti u prošlosti pa će izabranici Gorana Perkovca i večeras morati sustavno grabiti do nove pobjede. Korak po korak.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • AntonioBabić_1 15.01.2024.

    Izgleda da su i Austrijanci bili u crkvi pa je zbog toga bilo neriješeno :)

  • 1/6 u ❤ 15.01.2024.

    Bolje da ste trenirali nego gublli vrijeme u crkvi...

  • eugen123 14.01.2024.

    Bog je nepristran

Komentiraj...
Vidi sve komentare