To je to što me zanima!

Rukometašica Njemačke: Pa ja sam postala fan ove Hrvatske!

Hrvatska sada više nije usporediva s onom od lani. Pokazali su impresivan rukomet s puno strasti, rekla je njemačka kapetanica Kim Naidzinavicius, a još ljepše riječi uputila je Antje Lauenroth
Vidi originalni članak

Rekao je Henk Groener, izbornik Njemačke, našem izborniku Nenadu Šoštariću da je samo on znao na ovom turniru koliko je Hrvatska dobra. Ali, da će Hrvatska biti pred polufinalom, vjerojatno to nije znao.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatske rukometašice slave

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Otkako smo igrali četiri puta prošle godine u četiri mjeseca, često sam u kontaktu s Nenadom. I jedini sam koji ih nije podcjenjivao niti sam iznenađen ovime. Hrvatska je snaga timski duh - rekao je Groener nakon što je Njemačka u ponedjeljak izgubila od Nizozemske, koju je on i pretvorio u velesilu, 27-28.

PROMO Završne utakmice fantastičnih rukometašica dostupne za sve A1 TV korisnike ISPALA VIDAK Hrvatska iskoristila džoker! S Dejanom idemo na Njemačku ODLUKA ZA POLUFINALE Tko su Njemice? Nikad ih nismo pobijedili, a njihov izbornik 'vrišti': To je vic, nije pošteno!

- To ne mijenja ništa, i prije smo znali da nam je Hrvatska utakmica odluke.

Njemice nas za polufinale moraju pobijediti, a ako Nizozemska pobijedi Rumunjsku, onda i s dva razlike. U Koprivnici, u utakmici kvalifikacija za SP prošlog lipnja, remizirali smo 24-24, potom u Hammu izgubili 21-25, a četiri mjeseca kasnije u Areni s "reprezentacijom hrvatske lige" bez Podravke izvukli 21-21. Ukupno u 29 utakmica izgubili smo 19 puta od Njemačke uz pet remija i pet pobjeda, ali nijednu u službenoj utakmici, što bi danas valjalo promijeniti.

- Hrvatska sada više nije usporediva s onom od lani. Pokazali su impresivan rukomet s puno strasti - rekla je njemačka kapetanica Kim Naidzinavicius.

Još ljepše riječi uputila je Antje Lauenroth, prvo lijevo krilo i igračica Borussije Dortmund.

- Postala sam fan Hrvatske. Strašno je što sve izvlače iz sebe.

I danas ako naše cure izvuku bod, bit će dovoljno za polufinale, najveći uspjeh u povijesti. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 15.12.2020.

    Velite vi sa 24, "uvrede su argumenti onih koju su u krivu", potpuno se slazem!!! Ali jeste li culi za pojam "neobjektivnog novinarstva", koliko se meni cini novinari bi trebali izvjestavati a mi citatelji ili gledatelji donositi zakljucke! Pa vi tkz. novinari vase subjektivne zakljucke imate vec u naslovima, tako da i prosjecno pismen covjek zakljuci "ZA KOGA STE i PROTIV KOGA STE", HVALA!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare