To je to što me zanima!

Rumunjski navijači razvili su transparent podrške Mladiću!

Na tribinama su Rumunji razvili transparent podrške Ratku Mladiću na kojem je pisalo 'Free Mladić'. Provocirali su BiH i povicima 'Srbija, Srbija' te 'Cigani, cigani'
Vidi originalni članak

Osim utakmice između Hrvatske i Gruzije, večeras se diljem Europe igralo još 10 kvalifikacijskih utakmica. 

U Rumunjskoj je domaćin s 3-0 'pregazio' BiH golom Mutua i dva Marice. Na tribinama je bilo zanimljivije nego na terenu. 

Rumunjski navijači su razvili transparent podrške Ratku Mladiću na kojem je pisalo 'Free Mladić'. Na provokaciju je reagirala klupa Bosne i Hercegovine pa je delegat naredio da se transparent ukloni.

Na početku 2. poluvremena su navijači Rumunjske opet razvili isti transparent, koji je nakon nove reakcije tabora BiH bio trajno uklonjen.

Rumunjski navijači su, pišu bosanski mediji, provocirali goste i povicima 'Srbija, Srbija', odnosno 'Cigani, cigani'.

Autogol Abidala, Gomez donio pobjedu nad Austrijom u nadoknadi

Njemačka je zadržala stopostotan učinak u skupini A 2-1 pobjedom nad Austrijom u Beču. Oba je gola za "elf" postigao najbolji strijelac Bundeslige, Mario Gomez, a pobjednički u 90. minuti nakon ubacivanja Lahma. 

Francuska je prije par mjeseci izgubila od Bjelorusija u Parizu, a ni večeras ih nisu uspjeli svladati. U Minsku su gubili autogolom Erica Abidala iz 20. minute, ali je konačnih 1-1 samo dvije minute kasnije postavio Florent Malouda.

Ostali rezultati: 

Kazahstan – Azerbajdžan 2-1 (Gridin 58, 68 / Nadirov 63)

Belgija – Turska 1-1 (Ogunjimi 4 / Yilmaz 22)

Farski Otoci – Slovenija 0-2 (Matavž 29, Baldvinsson 47-ag)

Italija – Estonija 3-0 (Rossi 21, Cassano 39, Pazzini 68)

Moldavija – Švedska 1-3 (Bugaiov 61 / Toivonen 11, Elmander 30, 58, Gerndt 88)

San Marino – Finska 0-1 (Forssell 41)

Lihtenštajn – Litva 2-0 (Erne 6, Polverino 36)

Idi na 24sata

Komentari 76

  • bilibobtorton 05.06.2011.

    i onda kazu nesta hrvatima,onda kazu da su hrvati ovaki onaki,onda kazu da smo ubojice,onda kazu da smo gamad,onda nesta kazu Hrvatima,a vidi ove Srbi pff nemos vjerovati,oni nikada nece biti normalni,oni ce uvijek biti iskompleksirane seljacine nista drugo gnjili ljudi ima dobrih ali jako malo pa vidi ih oni svi zude za krvlju,oni su napravili genocid Europo kak vam nije jasno da smo se branili dok su oni unistavali kasapili i ubijali nasu raju,BTW glupi Rumunji isti su provokatori,di je UEFA da izbace i Srbiju i Rumunjsku a ne bosnu iz evropskih natjecanja,ovo je nepravda nista drugo

  • Madwolf 04.06.2011.

    Nisu to rumunji nego srpski huligani koji idu provocirat na utakmice u bukurešt,sofiju i atenu. Nebi se čudio da bude takav neki transparent o Mladiću u Ateni kad mi budemo igrali protiv Grčke. Jebe se rumunjima za Mladića, oni su takvog jednog 90-te streljali (Nicolae Ceauşescu-a), a skandiranjem bi si sami skočili u usta.

  • vladocom 04.06.2011.

    dj.kobac,apsolutnihsto,krmak 75-vi ste jedna ogromna hrpa drekeca

Komentiraj...
Vidi sve komentare