To je to što me zanima!

Rusi o Hrvatima: Daliću nije do smijeha, nema Modrića, mijenja generaciju, a već je i izgubio...

Hrvatima nedostaju Ante Rebić i Bruno Petković koji su igrali na Euru. Petković nije u najboljoj formi, a Rebić je sam sebe izbacio iz reprezentacije, pišu Rusi uoči utakmice
Vidi originalni članak

Kaže hrvatski izbornik Zlatko Dalić da večerašnja utakmica u Moskvi protiv Rusije nije presudna. Međutim, pita li se novog izbornika Rusije Valerija Karpina, on bi vjerojatno rekao drugačije. Jer u ruske se planove o Kataru 2022. godine baš ne uklapa poraz na domaćem terenu od izravnog konkurenta za prvo mjesto.

I dok još nitko ne može točno reći što će smisliti oba izbornika, i Rusi su dobro upoznati s problemima s kojima je Hrvatska stigla u Moskvu. Onaj najveći je izostanak kapetana Luke Modrića.

UŽIVO OD 20.45 Gdje gledati Rusija - Hrvatska?

- Dalić ima svojih problema, nema Modrića, provodi smjenu generacija, a već je i izgubio u kvalifikacijama od Slovenije. Trenutno mu nije do smijeha na putu za Katar - piše ruski Sport Express.

Izvdvojili su Rusi i one napadačke probleme budući da se ozlijedio Ante Budimir...

- Tu ne završavaju hrvatski problemi. Nedostaju Ante Rebić i Bruno Petković koji su igrali na Euru. Petković nije u najboljoj formi, a Rebić je sam sebe izbacio iz reprezentacije.

RUSIJA - HRVATSKA (20.45) Utakmica istine na mjestu sreće: Rusi se boje, ali Hrvatska nakon SP-a ne pobjeđuje vani SUTRA U MOSKVI Sastav za Rusiju: Promjena na lijevom boku, a kreće i Pašalić?

Hvale, poput svih, hrvatski vezni red, bez obzira na Modrićev izostanak.  Ruski izbornik, pak, nije htio previše govoriti o Hrvatskoj...

- Neću nikoga morati motivirati. Svi savršeno znaju protiv koga i gdje igramo. Nema smisla o tome više pričati. Dosta smo pričati. Sve je jasno - rekao je Karpin.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Bogobojazan 01.09.2021.

    Lovren definitivno naj lošija karika. Nije čovjek ništa odigrao kako treba, samo griješi.

  • pipolino 01.09.2021.

    Opet eksperimenti.Igra bez klasičnog centarfora, a ne znam tko to može bolje odigrati od Petkovića.U ovakvom sastavu, Kramarić trena igrati na mjestu Pašalića, a u špici Čolak.Međutim, Dalić se za post reprezentativnu karijeru priprema, gurajuči sadašnje i bivše igrače Hajduka.

  • Moriento Fernandes 01.09.2021.

    Gazimo ruse ko plitak potok veceras...ajte hejteri krenite sa komentarima

Komentiraj...
Vidi sve komentare