Sport

Komentari 39

Gdje gledati Rusija - Hrvatska?

Gdje gledati Rusija - Hrvatska?

S obzirom na važnost utakmice, Rusi su zatražili i dobili proširenje kapaciteta za ovu utakmicu, pa će u Moskvi večeras biti 20 tisuća navijača. Bodovi bi nam značili jako puno

Da, tri godine je prošlo od Svjetskog prvenstva, ali to je sada iza nas. Lijepo je doći ovdje i prisjetiti se svega što je bilo, ali naš novi zadatak je ova kvalifikacijska utakmica, fokusirani smo samo na novi dvoboj s Rusijom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rekao je to hrvatski izbornik Zlatko Dalić po povratku na mjesto sreće, na mjesto gdje je Hrvatska postala viceprvak svijeta. Danas, pak, na Lužnikiju od 20:45 igra za važne bodove u borbi za SP u Kataru. S izravnim okupljanjem u Moskvi, bez kapetana Luke Modrića... Bit će to težak zadatak.

- Mislim da mi njega ne može zamijeniti jednim igračem, već svi drugi moraju preuzeti više odgovornosti. Bit će nam teško bez Luke i njegove pomoći, ali na to se moramo privikavati. Tu stariji igrači poput Perišića, Lovrena ili Brozovića moraju najviše 'povući', neće Luka vječno biti tu.Vjerujem da ćemo ga zamijeniti kao momčad, njega ne možemo mijenjati 'figura za figuru'.

Euro 2020 - Group D - England v Croatia

Rusija je, kao i Hrvatska, u tri utakmice skupila šest bodova, izgubila je od Slovačke, dobila Maltu i Sloveniju. Ovo je, k tome, malo drugačija Rusija od one koju smo izbacili u četvrtfinalu SP-a.

- Igraju dosta drugačije nego na Svjetskom prvenstvu 2018. ili na Euru 2021., imaju novog izbornika. Prije su sve preskakali, dugim loptama tražili Dzjubu, a Karpin ima drugačije stil igre, on traži pas igru. Igrat će 4-3-3, pripremili smo se na to.

S obzirom na važnost utakmice, Rusi su zatražili i dobili proširenje kapaciteta za ovu utakmicu, pa će na Lužnikiju večeras biti 20 tisuća navijača. Utakmicu izravno prenosi Nova TV.

Najčitaniji članci