Obavijesti

Sport

Komentari 39

Gdje gledati Rusija - Hrvatska?

Gdje gledati Rusija - Hrvatska?

S obzirom na važnost utakmice, Rusi su zatražili i dobili proširenje kapaciteta za ovu utakmicu, pa će u Moskvi večeras biti 20 tisuća navijača. Bodovi bi nam značili jako puno

VIDEO

Da, tri godine je prošlo od Svjetskog prvenstva, ali to je sada iza nas. Lijepo je doći ovdje i prisjetiti se svega što je bilo, ali naš novi zadatak je ova kvalifikacijska utakmica, fokusirani smo samo na novi dvoboj s Rusijom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Del Piero, Modrić i Dalić u Petrčanima 03:08

Rekao je to hrvatski izbornik Zlatko Dalić po povratku na mjesto sreće, na mjesto gdje je Hrvatska postala viceprvak svijeta. Danas, pak, na Lužnikiju od 20:45 igra za važne bodove u borbi za SP u Kataru. S izravnim okupljanjem u Moskvi, bez kapetana Luke Modrića... Bit će to težak zadatak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mislim da mi njega ne može zamijeniti jednim igračem, već svi drugi moraju preuzeti više odgovornosti. Bit će nam teško bez Luke i njegove pomoći, ali na to se moramo privikavati. Tu stariji igrači poput Perišića, Lovrena ili Brozovića moraju najviše 'povući', neće Luka vječno biti tu.Vjerujem da ćemo ga zamijeniti kao momčad, njega ne možemo mijenjati 'figura za figuru'.

Euro 2020 - Group D - England v Croatia

Rusija je, kao i Hrvatska, u tri utakmice skupila šest bodova, izgubila je od Slovačke, dobila Maltu i Sloveniju. Ovo je, k tome, malo drugačija Rusija od one koju smo izbacili u četvrtfinalu SP-a.

- Igraju dosta drugačije nego na Svjetskom prvenstvu 2018. ili na Euru 2021., imaju novog izbornika. Prije su sve preskakali, dugim loptama tražili Dzjubu, a Karpin ima drugačije stil igre, on traži pas igru. Igrat će 4-3-3, pripremili smo se na to.

S obzirom na važnost utakmice, Rusi su zatražili i dobili proširenje kapaciteta za ovu utakmicu, pa će na Lužnikiju večeras biti 20 tisuća navijača. Utakmicu izravno prenosi Nova TV.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka