To je to što me zanima!

Rusi pokušali prevariti Mandžu!

Sve je izgledalo kao riješena stvar, ali kako doznaju ruski mediji, Mario Mandžukić (34) stopirao je prelazak u redove moskovskog Lokomotiva jer su ga htjeli izigrati čudnom stavkom u ugovoru
Vidi originalni članak

Spominjali su se mnogi europski velikani od Manchester Uniteda, Juventusa, Rome pa sve do Bilićevog West Bromwich Albiona, da bi na kraju završio u redovima moskovskog Lokomotiva. Ili ipak ne bi? Kako je rekao ruski novinar Nobel Arustajman, izgleda da ništa od toga.

ZAŠTO NIJE OPET U DINAMU? Mandžukić će opet igrati u Ligi prvaka i zaraditi tri puta više

- Mandžukić je pristao doći u Lokomotiv i već je dogovorio s crveno-zelenima plaću od 2,4 milijuna eura godišnje. Međutim u fazi pred sam potpis ugovora sportašev odvjetnik otkrio je klauzulu u kojoj se navodi da će se plaća njegova klijenta izračunavati u rublju po fiksnom tečaju 75 rubalja za jedan euro. Mandžukić je bio izuzetno ogorčen pokušajem uprave Lokomotiva da ga prevari i prekinuo pregovore.

Rubalj često devalvira te ruski klubovi pokušavaju igračima u ugovor staviti upravo valutnu klauzulu jer on često devalvira te prijeti opasnost da bi ugovorena svota u eurima mogla biti pun veća nego što je dogovorena na dan potpisa, pa je Lokomotiv htio da do kraja ugovora Mandžukiću za vrijednost jednog eura daje 75 rublja.

Trenutni je tečaj 92,8 rublja za euro, a Mandžo bi po tome dobio manje od 2,4 milijuna eura godišnje pa se još jednom pokazalo da 'mala slova ' imaju veliko značenje. Naravno, Mario je još uvijek slobodan igrač te može potpisati za koga hoće i kad hoće, a pregovori su trenutačno prekinuti. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 30.09.2020.

    Juventusova najveća greška: odbacivanje Allegrija i Mandžukića.

  • PredragKišurek 30.09.2020.

    Sad već pretjerivanje nek ide u mirovinu saga oko njegovog nogometa počinje ići na zivce svima na kraju će završiti u Šibeniku. Sa 34 godine nezna kud bi a novine ga pumpaju ko budale tu ide tamo ide dođi u HNL pomozi još dok možeš.Godinu dvije još i aut.

  • Čeljo Brtika 30.09.2020.

    Prevara od ugovora za prevaru od igrača 😁😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare